Pige gennembanket: Satte sig på venindens burger

En 23-årige pige blev i mere end en time brutalt slået, sparket og revet i håret af to af hendes bedste veninder. Årsagen - hun var kommet til at sætte sig på venindernes burger

Pigerne overfaldt deres veninde, efter hun havde sat sig på en venindes burger. (Foto: Fulton County Jail)
Pigerne overfaldt deres veninde, efter hun havde sat sig på en venindes burger. (Foto: Fulton County Jail)

En aften med hyggedruk med veninderne udviklede sig alt andet end hyggeligt for en 23-årige pige ved navn Myriah Pointer.

Aftenen, der blev brugt sammen med to af Myriah Pointers bedste veninder og en af venindernes kusine, udviklede sig pludseligt til et mere end en time langt maridt, da veninderne angiveligt blev sure over, at Myriah Pointer var kommet til at sætte sig på en af venindernes burger. Episoden fik veninderne og den ene venindes kusine til på brutal vis at slå, sparke og rive Myriah Pointer i håret. Det skriver Huffingtonpost.

På sin facebookside skriver Myiah Pointer, at hun føler sig 'velsignet over at være i live' efter overfaldet.

- Jeg blev holdt nede og trampet på, indtil jeg mistede bevidstheden. Da jeg kom til bevidsthed igen, var de stadig i gang med at slå og trampe på mig, skriver Myriah Pointer på sin facebook side.

En del af overfaldet blev filmet, hvor man blandt andet kan se, at Myriah Pointer får revet en stor tot hår af. Videoen er gået viralt i USA, hvor den blandt andet har givet anledning til, at der er blevet oprettet flere facebooksider, der støtter op om Myriah Pointer.

I et senere  videointerview med USA Today viser en tydeligt psykisk og mentalt medtaget Myiah Pointer blandt andet, at overfaldet har kostet hende to knækkede tænder og et større område på hovedbunden uden hår.

De tre personer, der stod bag overfaldet, er alle blevet anholdt og stillet over for en dommer skriver NBC.

1 af 3 De tre piger, der stod bag overfaldet er nu blevet anholdt. (Foto: Fulton County Jail)
2 af 3 Under overfaldet fik Myriah revet et stykke hår af. (Foto: Fulton County Jail)
3 af 3 Pigerne overfaldt deres veninde, efter hun havde sat sig på en venindes burger. (Foto: Fulton County Jail)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere