Piger på to og fem år gruppevoldtaget i Indien

Politiet har anholdt to mænd i den ene af de to sager, hvor en to-årig og en fem-årig pige er blevet gruppevoldtaget. Chefen for Delhis Kvindekommission kalder de seksuelle overgreb i Indien for at nå 'epidemiske proportioner'

Foto: AP/Mahesh Kumar A.
Foto: AP/Mahesh Kumar A.

To små piger er blevet gruppevoldtaget i den indiske hovedstad New Delhi, fortæller indisk politi ifølge Hindustantimes.com.

En fem-årig pige blev overfaldet af tre mænd og taget med til et hus, hvor hun blev voldtaget.

- Hun kom hjem grædende og fortalte om episoden til sine forældre, hvorefter de lokale jagtede de anklagede. De blev banket af folk og overleveret til politiet. De var begge fulde, siger Pushpendra Kumar, politichef i Delhi.

Pigens tøj var sønderrevet og fyldt med blodpletter.

Se også: Indien i chok: Fireårig brutalt mishandlet og voldtaget

Se også: Dansker blev voldtaget i Indien: Får ingen erstatning

En to-et-halv-år gammel pige blev ifølge politiet bortført fredag af to mænd på en motorcykel under en traditionel begivenhed nær pigens hjem i New Delhi. Efter voldtægten blev hun efterladt med alvorlige skader. Vidner så pigen blive taget af mændene og meldte herefter bortførelsen til politiet.

- Pigen blev fundet to timer senere bag nogle buske i en park i nærheden. Hun blev fundet blødende, siger politiet.

For blot fem dage siden blev en fire-årig pige voldtaget af to mænd i New Delhi, og det er heller ikke sjældent, Indien rammes af de grove gruppevoldtægter. Chefen for Delhis Kvindekommission Swati Maliwal mener, at det er ved at nå 'epidemiske proportioner'. Det udtaler hun til den indiske tv-station NDTV.

- Den to-et-halv-årige havde bidemærker over hele kroppen og hun blev efterladt blødende. Som en indbygger i Delhi skammer jeg mig ekstremt over det, der er sket, siger Swati Maliwal.

Begge piger er blevet indlagt efter overgrebene.

Utallige og voldsomme demonstrationer har fundet sted i Indien, siden en særlig brutal gruppevoldtægt af en ung studerende i 2012, der mistede livet som følge af sine skader.

Flere af mændenes forsvarer i den grumme sag har siden udtalt, at kvinder i Indien selv er skyld i voldtægterne, hvis de færdes alene eller 'indgår i før-ægteskabelige aktiviteter'.

I april satte en 14-årig pige ild til sig selv, efter hun var blevet gruppevoldtaget.

Se også: 18 indere anholdt for at lynche sigtet voldtægtsmand

Se også: 14-årigt voldtægtsoffer satte ild til sig selv