'Pistolmand' anholdt af politiet

33-årig mand kendt af politiet er nu anholdt efter kortere jagt

Politiet jagtede tidligere lørdag en mand, der var blevet set med en pistollignende genstand. Han er nu i politiets varetægt. (Foto: Google Maps)
Politiet jagtede tidligere lørdag en mand, der var blevet set med en pistollignende genstand. Han er nu i politiets varetægt. (Foto: Google Maps)

Politiet i Struer var tidligere lørdag ude på en mindre menneskejagt, da en 33-årig mand i forbindelse med husspektakler blev set med en pistollignende genstand.

Manden flygtede efterfølgende fra politiet, men klokken 15.20 er manden kommet i politiets varetægt.

- Det foregik uden dramatik, men han kastede lidt ting efter os, da han kom op i den lejlighed, hvor vi anholdt ham, siger Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Politiet havde en formodning om, at manden var påvirket af medicin og/eller stoffer i forbindelse med flugten, og han skal derfor nu vurderes af en læge.

Ikke rigtig pistol
Politiet formoder, at det ikke var en rigtig pistol, manden blev set med.

- Det var formentlig en hardball-pistol, han havde på sig på daværende tidspunkt, men vi er lige i gang med at ransage deroppe for at se, om der er andet, siger vagtchefen.

Politiet forventer nu at sigte manden efter blandt andet straffelovens paragraf 119, som omhandler trusler mod tjenestemand i funktion, samt for brugstyveri af en bil, som han stjal under flugten fra politiet.

Den 33-årige mand var tidligere kendt af politiet for anden kriminalitet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere