Plejefar sigtes for samleje med mindreårig gennem otte år

En mand, der mistænkes for at overgreb mod plejebarn, er blevet fængslet i to uger. Han nægter sig skyldig

I et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde er en mand blevet varetægtsfængslet  to uger. Han sigtes for i årevis at have forgrebet sig seksuelt på et barn, som han havde i pleje. Han nægter sig skyldig.(Arkivfoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
I et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde er en mand blevet varetægtsfængslet to uger. Han sigtes for i årevis at have forgrebet sig seksuelt på et barn, som han havde i pleje. Han nægter sig skyldig.(Arkivfoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En mand er torsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet i to uger.

Manden, der blev anholdt onsdag ved middagstid, er sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på et mindreårigt barn, som han havde i pleje.

- Sagen ligger tilbage fra 2012 og frem til i dag, så der er tale om en længere gerningsperiode, fortalte kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi tidligere torsdag.

Ifølge sigtelsen skal overgrebene være begyndt, før barnet fyldte 15 år, oplyser anklager Thomas Rasmussen.

Manden nægter sig skyldig i anklagerne, men kærede ikke kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre er det ikke muligt at få oplyst, hvad manden forklarede i retsmødet eller andre detaljer om sagen.