Politi: Hjælp os med at finde Michal?

Sydøstjyllands Politi efterlyser 28-årig mand, som sidst blev set natten til i søndags

28-årige Michal Piotr Sech efterlyses af Sydøstjyllands Politi. Den unge mand af polsk afstamning taler dansk og er sidst set i Fredericia by natten til i søndags. Politifoto
28-årige Michal Piotr Sech efterlyses af Sydøstjyllands Politi. Den unge mand af polsk afstamning taler dansk og er sidst set i Fredericia by natten til i søndags. Politifoto

Michal Piotr Sech efterlyses nu af Sydøstjyllands Politi, efter at den 28-årige mand forsvandt efter en bytur i Fredericia natten til i søndags.

Her blev han senest set ved krydset i Prinsessegade-Sjællandsgade omkring klokken 02.30.

- Vi har fået hjemmeværnet til at hjælpe os med at lede efter ham, siger vicepolitiinspektør hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen, i en pressemeddelelse udsendt tirsdag morgen.

Han fortsætter:

- De (hjemmeværnet) vil begynde med at gennemsøge området inden for voldene i indre by i Fredericia. Vi opfordrer fortsat borgerne til også at være opmærksomme og lede i deres udhuse, kældre, cykelskure og haver.

28-årige Michal Piotr Sech beskrives som 185 centimeter høj, slank af bygning, har kort brunt hår og brune øjne. Han var iført en blå kasket, sort/blå jakke, blå jeans og sneakers, da han befandt sig i Fredericia centrum natten til i søndags. Michal Piotr Sech er af polsk afstamning, men taler dansk, skriver Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Tirsdag eftermiddag siger vagtchefen, at der ikke er noget nyt, og han beder til, at borgerne fortsat kigger i skure, haver og gamle bygninger i eftersøgningen.

Har du set den unge mand, eller ved du noget, som kan hjælpe politiet til at finde ham, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere