Politi: Hun efterlod taske og trusselsbrev på McD

Københavns Politi efterlyser en cirka 40-årig kvinde, som efterlod mistænkelig taske og en håndskrevet seddel på McDonald's på Kongens Nytorv

Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Video: Jakob Jørgensen)

Se flere billeder af kvinden samt tv og billeder fra politiaktionen omkring McDonald's tilbage i juli i galleriet

Har du set kvinden på billederne herover, så hører Københavns Politi meget gerne fra dig.

Ifølge politiet var det nemlig hende, der 4. juli efterlod en mistænkelig taske og en håndskrevet seddel på toilettet på McDonald's på Kongens Nytorv, hvilket betød, at restauranten måtte evakueres, ligesom tog- og busdriften omkring restauranten blev indstillet, mens bomberydderne arbejdede på stedet.

Foto: Jakob Jørgensen 112 - 4. jul. 2015 - kl. 14:18 Bombetrussel i København afblæses

Ifølge Rene Hansen, der er politikommissær hos Københavns Politi, var der noget ved tasken, der gjorde, at man ikke turde røre den, ligesom sedlen, kvinden efterlod, gav anledning til bekymring.

- Der stod 'The rights of the humanity is something that you will never learn', fortæller Rene Hansen til Ekstra Bladet. Oversat betyder det noget i stil med, at 'menneskerettigheder vil I aldrig lære'.

Sedlen og tasken fik en medarbejder til at slå alarm, og politiet troppede op med Rullemarie, som sprængte tasken. Den viste sig ikke at indeholde noget farligt.

Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Foto: Jakob Jørgensen)
Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

- Vi er sikre på, at det er hende, der efterlod tasken, for vi kan se på videoovervågningen, at hun går ind med tasken og kommer ud uden - og iført nyt tøj.

Kvinden beskrives som cirka 40 år gammel, almindelig af højde og bygning og havde på gerningstidspunktet frithængende sort, krøllet hår.

Hun var iført grå vindjakke, hvid t-shirt med 'Ungdomshuset' på brystet, grønne eller turkise bukser og røde gummisko.

Kender du kvinden, ved du hvor hun opholder sig, eller har du andre oplysninger i sagen, så kan Københavns Politi på 114.

Politiet vil gerne have fat i denne cirka 40-årige kvinde. (Politifoto)
Politiet vil gerne have fat i denne cirka 40-årige kvinde. (Politifoto)
 

1 af 7 Politiet vil gerne have fat i denne cirka 40-årige kvinde. (Politifoto)
2 af 7 Politiet vil gerne have fat i denne cirka 40-årige kvinde. (Politifoto)
3 af 7 Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 7 Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 7 Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Foto: Jakob Jørgensen)
6 af 7 Der blev sat den helt store aktion i gang efter fundet af en mistænkelig taske og et håndskrevet brev på toillettet på McDonald's på Kongens Nytorv. (Foto: Jakob Jørgensen)
7 af 7 Politiet vil gerne have fat i denne cirka 40-årige kvinde. (Politifoto)