Politi jager fire udenlandske mænd efter voldtægtsforsøg

Kvinden fik sig kæmpet fri - og herefter stak mændene af

OPDATERING: Kvinden er nu af den klare opfattelse, at hun i forbindelse med episoden har været udsat for vold – og ikke forsøg på voldtægt. Politiet jagter stadig gerningsmændene. Det kan du læse mere om her.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Nordjyllands Politi efterlyser nu fire mænd med udenlandsk - muligvis arabisk - udseende i forbindelse med et voldtægtsforsøg natten til torsdag i Skagen.

Her blev den 28-årige kvinde opsøgt på Østre Strandvej af de fire mænd omkring klokken 01.45. I følge politiet slog den ene gerningsmand kvindens hoved hårdt mod en betonkant. Det lykkedes dog den 28-årige kvinde at sætte sig til modværge og kæmpe sig fri. Herefter stak mændene af adTruckvej.

Signalementet af de fire mænd er:

A: Mand, udenlandsk/arabisk af udseende, 16-18 år, cirka 165 cm høj og spinkel af bygning. Kortklippet i siderne og med kort hanekam. Iført sort hættetrøje med stort Adidas-logo på brystet, sorte Adidas busker med tre hvide striber. 

B: Mand, udenlandsk/arabisk af udseende, 16-18 år, grønne øjne, iført rød hættetrøje og sko af mærket Adidas Ultra boost. 

C: Mand, udenlandsk/arabisk af udseende, iført mørkt tøj. 

D: Mand, udenlandsk/arabisk af udseende, iført mørkt tøj.

Ukendte for kvinden
- Mændene var ukendte for kvinden. De opsøger hende på gaden. Ifølge hendes forklaring talte mændene dansk, oplyser lederen af efterforskningen politikommissær Carsten Straszek til Ekstra Bladet.

Efterforskningslederen ønsker ikke at gå nærmere ind i, hvor de fire mænd eventuelt kommer fra.

- Jeg forholder mig kun til, at de ser sådan og sådan ud. Vi vil gerne i kontakt med vidner og personer, som ved noget, siger politikommissæren.

Carsten Straszek betegner sagen som meget alvorlig.

Politiet har siden anmeldelsen efterforsket på fuld kraft i sagen.

Politihund har ledt efter spor
Der er foretaget tekniske undersøgelser på stedet, den forurettede er personundersøgt, og der er gået spor med tjenestehund i området. Derudover har politiet foretaget afhøringer af forurettede og anmelder samt forhøringer i omkring gerningsstedet.  

- Der ligger et større efterforskningsarbejde foran os i den kommende tid, understreger Carsten Straszek.

- Alle informationer fra offentligheden i sagen vil være en hjælp for os i vores efterforskning, fastslår politikommissæren.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere