Politi jager to bevæbnede røvere

Begik brutalt røveri i Jem & Fix butik

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Alm. takst)

Nordjyllands Politi jager fortsat tirsdag morgen to bevæbnede røvere, som mandag aften slog til i Jem & Fix i Nørresundby.

De to mænd var bevæbnede med revolvere og optrådte meget brutalt. Blandt andet tog den ene røver halsgreb på en ung medarbejder i butikken mens den anden blev truet til at åbne pengeskabet.

- Vi har ikke pågrebet røverne i løbet af natten, men vi jager dem naturligvis fortsat. Jeg ønsker dog ikke at komme nærmere ind på, hvor vi står lige nu i efterforskningen, siger vagtchef Bruno Brix tidligt tirsdag morgen til Ekstra Bladet.

Brændte bilen af
Efter røveriet forlod de to gerningsmænd stedet i en stjålet bil.Den blev kort efter fundet på Halsvej nord øst for Nørresundby, hvor den var sat i brand.

Der er tale om to yngre mænd. Den ene taler dansk, mens den anden formentlig ikke taler dansk.

Den ene beskrives som mand ca. 20 år, tynd, 180 centimeter høj med mørkt hår. Han bar en sort hættetrøje og var iført mørkeblå Hummel træningsbukser.

Den anden beskrives ligeledes som omkring de 20 år. Han var tynd, mellem 190 og 195 centimeter høj. Han bar en hvid hættetrøje med blå skrift på ryggen. Han var iført sorte joggingbukser.

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere