Politi: Kvinde skød hjemløs mand der bad hende om at flytte sin Porsche

Den hjemløse klagede over udstødningsgas og høj musik fra Porshen - så reagerede kvinden

Den 26-årige Katie Quackenbush er tiltalt for forsøg på manddrab, da hun den 26. august skød og sårede en hjemløs i den amerikanske by Nashville. (Foto: Metro Police Nashvilla)
Den 26-årige Katie Quackenbush er tiltalt for forsøg på manddrab, da hun den 26. august skød og sårede en hjemløs i den amerikanske by Nashville. (Foto: Metro Police Nashvilla)

Det er ikke nogen hemmelighed, at krudtet sidder løst i USA, hvor antallet af drab begået med skydevåben f.eks. i 2016 lå på hele 14.959. Men det hører dog trods alt til sjældenhederne, at en kvinde på åben gade skyder mod en ubevæbnet hjemløs mand.

Men nu er den 26-årige kvinde Katie Quackenbush blevet tiltalt for forsøg på manddrab på den 54-årige hjemløse mand Gerald Melton. Det kom frem ved et retsmøde i mandags i den amerikanske by Nashville i staten Tennesee. Det skriver New York Post og Asociated Press.

Skudeepisoden fandt ifølge Metro Nashville Politi sted kl. 03.00 om natten den 26. august på gaden Music Row i Nashville.  Her forsøgte den hjemløse 54-årige Gerald Melton at sove. Men han blev forstyrret i sin søvn af Katie Quackenbush, der havde parkeret sin Porsche SUV tæt på den sovende hjemløse mand.

Fik udstødningsgas i ansigtet
Ifølge politiet bad Gerald Melton den 26-årige kvinde om at flytte sin Porsche, fordi han fik bilens udstødningsgas lige i ansigtet. Melton var også utilfreds med, at Katie Quackenbush spillede høj musik i bilen. De to personer begyndte at råbe og skrige af hinanden i et regulært skændsmål, der udviklede sig voldelig, da Katie Quackenbush lige pludselig stod ud af bilen og affyrede to skud mod den hjemløse mand. Herefter løb hun sammen med en anden kvinde op ad gaden og forsvandt.

Katie Quackensbush' far Jesse Quackenbush benægter politiets oplysninger og fortæller, at hans datter affyrede de to skud i selvforsvar som en advarsel. Faren påstår, at hans datter ikke engang vidste, at hun havde ramt Gerald Melton i forbindelse med skudepisoden.

Melton, der blev alvorligt såret af de to skud,  blev efterfølgende indlagt på et hospital. Og her befinder han sig stadig i en kritisk tilstand.

Voldsom statistik på skuddrab i USA
Antallet af drab begået med skydevåben er steget støt i USA i de seneste par år. I 2016 blev der begået i alt 14.959 drab i hele landet, mens det i 2015 var 13.474 og i 2014 var 12.547.

Det er en stigning på omkring 19 procent i løbet af to år, viser tal fra Gun Violence Archive.

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen