Politi mistænker kæreste for drab på svenske Wilma

Der er fundet tøj og sko, som kunne ligne den forsvundne piges

Politiet mistænker, at Wilma Andersson er blevet dræbt. Politifoto
Politiet mistænker, at Wilma Andersson er blevet dræbt. Politifoto

I over en uge har den 17-årige svenske pige Wilma Andersson været forsvundet.

Hundredvis af frivillige har sideløbende med politiets efterforskning ledt efter den unge pige i området omkring Uddevalla, cirka 85 kilometer nord for Gøteborg, hvor hun sidst er set, men uden held.

Politiet mistænker pigens kæreste for at have slået hende ihjel. Det skriver flere svenske medier, heriblandt Aftonbladet og Expressen.

Kæresten blev anholdt i sidste uge og sidder nu varetægtsfængslet.

- Efter afhøringen af den mistænkte og med personer, der er interessante i efterforskningen, samt tekniske undersøgelser har jeg besluttet at begære manden varetægtsfængslet, da han er mistænkt for mord, udtalte chefanklager Caroline Fransson i en pressemeddelelse fredag.

Wilma Andersson havde allerede været forsvundet i flere dage, da hun blev meldt savnet. Foto: Ritzau Scanpix 112 Mistænkt for drab på svenske Wilma kræves varetægtsfængslet

Da 17-årige Wilma Andersson blev meldt savnet i lørdags, var det allerede flere dage siden, nogen sidst hørte fra hende. Tirsdag meddelte politiet, at meget tydede på, at hun var blevet dræbt. Konkrete informationer i sagen ønskede politiet dog ikke at kommentere.

Søndag blev endnu en mand anholdt i sagen. Han blev løsladt igen efter nogle timer, men er fortsat mistænkt i sagen.

Ifølge Aftonbladet er der tale om en mand i 40'erne, som er en del af kærestens omgangskreds. Dette er endnu ikke bekræftet af politiet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det svenske politi har modtaget utallige tips fra lokale og frivillige.

Der er fundet tøj og sko, som kunne ligne den forsvundne piges, men det er stadig uklart, om de fundne genstande har nogen relevans for undersøgelsen, fortæller det svenske politi.

Den 17-årige Wilma Andersson har været forsvundet siden torsdag. Foto: PRIVATFOTO 112 Militæret kæmper for at finde Wilma