Politi søger vidner til skudepisode

Østjyllands Politi hører fortsat gerne fra vidner til skudepisoden natten til onsdag på Kappelvænget i Aarhus, hvor to mænd blev ramt

To mænd ramt af skud i Aarhus. Video: ØXENHOLT FOTO

Natten til onsdag blev en 23-årig og en 31-årig mand ramt af skud i den vestlige del af Aarhus. Begge blev efterfølgende behandlet på hospitalet.

Østjyllands Politi er nu i fuld gang med efterforskningen af skyderiet, der skete omkring kl. 00.35, og de hører meget gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget, der kan hjælpe med opklaringen.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor man samtidig oplyser, at man vil være til stede i området omkring Kappelvænget med den mobile politistation for at tale med borgerne.

'Jeg kan godt forstå, hvis folk bliver utrygge, når der bliver skudt på åben gade i deres nabolag. Derfor vil vi gerne vise vores synlighed i området og give folk mulighed for at få en snak med vores betjente om situationen. Samtidigt opfordrer vi folk til at kontakte os, hvis de har set episoden eller har eventuelle oplysninger om gerningsmændene,' siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i pressemeddelelsen.

Østjyllands Politi oplyser over for Ekstra Bladet, at man ikke har noget signalement af gerningsmændene, men den foreløbige efterforskning viser,  at der blev affyret flere skud på Kappelvænget, hvorefter flere gerningsmænd kørte fra stedet i en bil.

Det er fortsat uvist, om episoden har forbindelse til den bandekonflikt, der er mellem to grupperinger i Aarhus Vest p.t.

'Det er endnu for tidligt at sige, om skudepisoden har forbindelse til bandekonflikten i området, men det er selvfølgelig naturligt, at vi kigger i den retning. Nu skal vi have foretaget en række afhøringer og efterforskningsskridt, inden vi kan konkludere noget i forhold til motiv og gerningsmænd,' fastslår Michael Kjeldgaard.

Har du oplysninger om skudepisoden, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.