Politi undersøger mistænkeligt dødsfald

En person er fundet død. Politi i færd med at undersøge de nærmere omstændigheder

Politiet har sent tirsdag aften arbejdet på at sikre tekniske spor ved en dødfunden person i nærheden af Herlufmagle på Sydsjælland. (Foto: Henrik Larsen)
Politiet har sent tirsdag aften arbejdet på at sikre tekniske spor ved en dødfunden person i nærheden af Herlufmagle på Sydsjælland. (Foto: Henrik Larsen)

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

En person er tirsdag aften blevet fundet død i nærheden af Herlufmagle, der ligger nord for Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Der er fundet en person ude i det fri, og da man ikke umiddelbart kan klarlægge omstændighederne er det helt almindelig praksis, at vi er inde over, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ekstra Bladet.

Han oplyser, at liget blev fundet omkring klokken halv seks, og politiets teknikere har siden arbejdet på stedet for at forsøge at fastlægge dødsårsagen ud fra de tekniske spor.

- Er det det, I vil kalde et mistænkeligt dødsfald?

- Ja, det er det, den er rubriceret under, siger Søren Ravn-Nielsen.

Den omkomne person er endnu ikke identificeret, og politiet ønsker ikke at oplyse nærmere om vedkommendes køn.

Søren Ravn-Nielsen fortæller, at politiet vil fortsætte med at arbejde på at undersøge dødsårsagen og den afdødes identitet.

- Vi arbejder på at klarlægge, hvad der er op og ned, og hvorvidt det er mistænkeligt eller om der er en naturlig forklaring på det, og det kan vi ikke sige noget nærmere om, før vi har lavet undersøgelserne færdige på stedet, siger han.

Ekstra Bladet følger sagen...

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere