Politi undersøger mistænkeligt forhold

En civil politibil, en almindelige patruljevogn, en indsatsledervogn samt en ambulance er kørt til 'et mistænkeligt forhold' ved Fredericia

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politiet er torsdag formiddag til stede i Ekkodalen i Erritsø ved Fredericia.

Her undersøger man 'et mistænkelig forhold', oplyste Sydøstjyllands Politi klokken 7.53.

Klokken 11 oplyser politiet, at man undersøger et dødsfald.

Det er en 58-årig mand, der er fundet død i sin villa i Erritsø. På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat en efterforskning, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Der vil senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse, skriver politiet.

Massivt politiopbud

Fredericia Avisen skrev torsdag morgen, at begge sider af Ekkodalen er 'totalt spærret', og at der er 'massivt politiopbud'.

Politiet har været til stede med en civil politibil, en almindelige patruljevogn, en indsatsledervogn samt en ambulance. Torsdag formiddag er tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Politiet ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.