Politiaktion midt i København: Undersøger voldtægt foran domkirke

Københavns Politi var massivt til stede ved Vor Frue Kirke

Bispetorvet foran kirken er helt spærret af og bliver i øjeblikket undersøgt af flere betjente med hunde. Video: Mikkel Cramon

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

OPDATERET 11.51: Politiet har nu forladt Bispetorvet.

Politiet bekræfter, at de er til stede i indre København ved Studiestræde og området omkring Vor Frue Kirke. Området bliver undersøgt som gerningssted for en voldtægt.

- Vi undersøger et muligt gerningssted til en anmeldt voldtægt. Vi fik anmeldelsen klokken 06.11, hvor en kvinde er forurettet. Hun skal nu på center for voldtægtsofre.

- Vi er usikre på, hvor det er foregået, så derfor undersøger vi stedet nu med hunde, siger vagtchef ved Københavns Politi Leif Hansen

Bispetorvet foran kirken er helt spærret af og bliver i øjeblikket undersøgt af flere betjente med hunde. Det bekræfter Ekstra Bladets person på stedet.

Betjente og hunde undersøge Bispetorvet i indre København. Foto: Emma Vinkel
Betjente og hunde undersøge Bispetorvet i indre København. Foto: Emma Vinkel

En indgang til en baggård ved siden af Bispetorvet er også spærret af på Nørregade 7.

- Der er mindst to politihunde og et par betjente, der undersøger stedet. En af hundene går og lugter til bænkene, der er på Bispetorvet, siger Ekstra Bladets person på stedet.

1 af 2 Betjente og hunde undersøge Bispetorvet i indre København. Foto: Emma Vinkel
2 af 2 Betjente og hunde undersøge Bispetorvet i indre København. Foto: Kenneth Meyer