Politibetjent måtte sys med 24 sting: Nu er syrisk mand fængslet

En 19-årig syrisk statsborger er blevet anholdt og sigtet for at have kastet med en flaske mod en patruljevogn i Horsens

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 19-årig syrisk mand er blevet anholdt og sigtet for at stå bag det flaskekast, der var årsag til, at en 26-årig mandlig politibetjent fra Sydøstjyllands Politi fik så voldsomme skader i ansigtet, at han måtte sys med 24 sting.

Syreren, der er bosiddende i Horsens, har fredag været fremstillet i grundlovsforhør, hvor det blev besluttet, at han skal varetægtsfængles i fire uger.

Manden nægter sig skyldig.

Det var på Mælketorvet i Horsens, at en indtil i går ukendt gerningsmand kastede en flaske mod føreren af en patruljevogn. Desværre var den ene siderude delvist rullet ned, og da flasken ramte stolpen ved bildøren, blev den knust, og dele af flasken fortsatte ind i bilens kabine, hvor de ramte betjenten i ansigtet.

- Flasken rammer dørstolpen og knuses ud i ansigtet på betjenten. Det er ovenpå hovedet og på siden af hovedet. Heldigvis rammer glasskårene ikke øjnene, men han har fået mange snitsår og er blevet syet med 24 sting, sagde vagtchef Kent Midtgaard Hansen dengang til Ekstra Bladet.

Betjenten har været sygemeldt i en periode.

Se også: Politibetjent måtte syes med 24 sting: Nu er der nye oplysninger om flaskekaster

Siden episoden har politiet modtaget flere henvendelser i sagen. Vidner har detaljeret kunne fortælle om hændelsesforløbet. Og det er ud fra de oplysninger, at politiet tidligere offentliggjorde detaljer om den formodede gerningsmand, der nåede at være på fri fod i længere tid.

- Vi ser med stor alvor på den her sag, fordi det kunne være gået meget værre. Vi kan ikke fastlå noget endnu, men vi formoder, at gerningsmanden er gået bevidst efter at ramme betjenten. Men det kan vi jo kun bliver klogere på, når vi taler med den skyldige, og derfor vil vi også på det kraftigste opfordre vedkommende til at melde sig selv, sagde Kent Midtgaard Hansen i december til Ekstra Bladet.

Politiet har også haft sendt dna-materiale fra flasken til analyse. Det er uklart, om der er kommet svar på materialet, og om det eventuelt er det svar, som har ført politiet på sporet af den 19-årige.

Se også: Politibetjent kvæstet - Syet med 24 sting i nat

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere