Politibil støder sammen med personbil: Mor er kommet alvorligt til skade

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker trafikuheld i Aarhus midtby, hvor politipatrulje under udrykning stødte sammen med personbil ført af en kvinde

En patruljevogn og en personbil er stødt sammen i det centrale Aarhus. Kvinde er kommet alvorligt til skade. (Video: Ernst van Norde)

En kvinde er kommet alvorligt til skade, efter at hun fredag formiddag var impliceret i et trafikuheld i Aarhus midtby.

Det fortæller chefkonsulent ved Den Uafhængige Politiklagemyndighed, Christian Otto, til Ekstra Bladet.

Kvinden var fører af en personbil, der klokken 10.30 stødte sammen med en politibil i krydset Odensegade og Bülowsvej i det centrale Aarhus. Politibilen kørte med udrykning.

Østjyllands Politi fortalte tidligere fredag om uheldet til Ekstra Bladet, at kvinden også medbragte et barn i sin bil, som angiveligt ikke skulle være kommet til skade. Heller ikke de to betjente, der kørte patruljebilen er kommet noget til.

- Vores seneste melding om kvindens tilstand er, at hun er kommet alvorligt til skade og er indlagt på sygehus, men at hun er uden for livsfare, siger Christian Otto.

 

Politiklagemyndighed efterforsker
Den Uafhængige Politiklagemyndighed er sat til at efterforske uheldet, fordi Østjyllands Politi ikke selv kan efterforske en sag, hvor en politibetjent risikerer strafpåtale for at være skyld i en trafikulykke med alvorlig personskade.

Der er endnu ikke oplysninger om de præcise omstændigheder ved sammenstødet.

- Vi er i den absolut tidlige fase. Nu skal vores undersøgelse først afklare, hvad det var, der skete, og det er for tidligt at sige noget om omstændighederne nu, siger Christian Otto.

Christian Otto har flere af sine efterforskere til stede på uheldsstedet til at optage rapport og minder i øvrigt om, at hvis der er vidner til uheldet, så må de gerne tage direkte kontakt til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Det kan ske mandag til torsdag mellem klokken 10 og 15 på tlf.: 4178 3500.