Politiet advarer: Mulig børnelokker på spil - tilbyder slik til børn

Politiet advarer nu mod, at en børnelokker kan være på spil efter flere tilfælde, hvor en mand har tilbudt slik til børn

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail: 1224@eb.dk.

I flere tilfælde har en mand tilbudt børn slik for at gå med ham, og politiet mistænker nu, at der kan være tale om en børnelokker.

Det oplyser Fyns Politi til Fyens.dk.

- Vi har tre episoder, som vi har mistanke om hænger sammen. At vi tror, der er en rød tråd, skyldes dels, at vi har episoder så tæt på hinanden, og at der i de to tilfælde er blevet tilbudt slik, og så er det ud fra et signalement af en gerningsmand, siger Carsten Dichmann, politikommissær, Fyns Politi.

Seneste episode fandt sted torsdag morgen klokken 8.09 ved Holluf Pile Skole, hvor en pige blev tilbudt slik, da hun var på vej til skole. Torsdag eftermiddag blev en dreng tilbudt slik af en mand ved Allested-Vejle, og onsdag blev en pige ved Bogense Skole antastet af en mand, der ville have hende med ud at bowle.

- Vi tager det meget alvorligt, når vi har sådan tre sager. Vi har at gøre med en gerningsmand, der har været rundt, og vi kan ikke udelukke, at han også kan komme flere steder - uden at vi skal jage en skræk i folk. Men det er ikke hverdagskost, at en mand på 50-55 år standser små børn og tilbyder dem slik, siger Carsten Dichmann.

Han fortæller, at politiet nu har fortalt skolerne om problemet, og politiet vil forsøge at være synlige i områderne.

- Hvis der er tale om en misforståelse, og manden ikke har haft onde hensigter, så er meget vigtigt, at han henvender sig til Fyns Politi, så vi kan få lukket den her ned, siger Carsten Dichmann.

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail: 1224@eb.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere