Politiet anholder 19-årig for overfald på folketingskandidat

Anders Stjernholm, folketingskandidat for Alternativet, blev truet torsdag. Politiet har anholdt en i sagen

Anders Stjernholm, folketingskandidat for Alternativet, blev truet torsdag. Politiet har anholdt en i sagen. Foto: Miriam Dalsgaard
Anders Stjernholm, folketingskandidat for Alternativet, blev truet torsdag. Politiet har anholdt en i sagen. Foto: Miriam Dalsgaard

Politiet har onsdag anholdt en 19-årig mand, der mistænkes for at stå bag et overfald på en folketingskandidat i Rødovre i torsdags.

Det skriver Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Kandidat for Alternativet Anders Stjernholm har tidligere bekræftet, at han torsdag blev truet foran Rødovre Gymnasium, mens han uddelte valgmateriale.

Stjernholm beskrev på det tidspunkt gerningsmanden som manisk og ophidset.

- Han løber efter mig med en totenschlæger (et slagvåben, red.). Lykkeligvis kommer der ansatte fra Rødovre Gymnasium ud på det her tidspunkt, har Stjernholm tidligere udtalt.

Folketingskandidaten blev ikke ramt af slagvåbnet. Han valgte at anmelde episoden til politiet, da han kom hjem.

Det fremgår ikke af opslaget, hvem den 19-årige er, hvordan politiet fandt frem til ham, eller hvilket motiv han skulle have til at gå efter Anders Stjernholm. Politiet oplyser heller ikke, hvad manden sigtes for.

Ekstra Bladet har forsøgt at ringe til Københavns Vestegns Politi for yderligere kommentarer, men indtil videre uden held.

Skærm

Hent flere
Hent flere