Politiet bekræfter: Mystisk lig-fund er forsvundet familie

Politiet i Kenai, Alaska, oplyste mandag aften, at de fire lig, der lørdag blev fundet i området, er en forsvundet familie fra lokalområdet

Den lille familie forsvandt dagen før to-årsdagen for børnenes fars død (Foto: Facebook)
Den lille familie forsvandt dagen før to-årsdagen for børnenes fars død (Foto: Facebook)

Mandag aften afholdt politiet i Kenai, Alaska, en pressekonference, hvor man bekræftede, at de fire lig man lørdag fandt i et naturområde i nærheden af Kenai er ligene af en familie på fire, der sporløst forsvandt i maj sidste år.

Familien blev fundet i en nedsænkning i terrænet og det er formentlig en medvirkende årsag til, at de kunne ligge ubemærket så længe uden at blive opdaget på trods af intensive eftersøgninger i området.

- Tøjet, resterne og den fundne pistol synes alle at matche den manglende familie, sagde talsmand for politiet David Ross på pressemødet og tilføjede:

- Alaskas vildmark er meget svær at gennemsøge. Hvis du stod på stigen ville du ikke kunne se dem, sagde han blandt andet med hentydning til, at de fire personer blev fundet få meter fra en skovstig, der går igennem området.

Se også: Mystik: Familie forsvandt - nu er der fundet ligrester

Pistol forbinder lig med familie
En af de væsentligste grunde til, at fundne af de kraftigt forrådnede lig forbindes med familien, er et serienummer på den pistol, der blev fundet sammen med de dræbt.

Serienummeret matcher en pistol registret til familien fra Kenai.

På pressemødet kom politiet ikke nærmere ind på, om fundet af den dræbte familie har gjort dem i stand til at komme tættere på en eventuel gerningsmand eller forklaring på tragedien, men tidligere har en ekssvigermor kortvarigt været mistænkt og anholdt for familiens forsvinden.

Eks-svigermor bag drab?
Den lille familie bestod af fire personer. Rebecca Adams på 22, hendes to børn på fem og tre år, Jaracca Hundley og Michelle Hundley, og moderens kæreste, Brandon L. Jividen på 37.

Derudover var familiens hund, Sparks, også væk.

Politiet var på bar bund over familiens forsvinden sidste år, fordi deres hjem ikke bar bræg af at være forladt med vilje.

Der stod stadig morgenmad på bordet og biler, nøgler og punge var stadig ved hjemmet.

FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
 

Efterforskerne begyndte dog at stykke nogle spor sammen og fandt ud af, at familiens forsvinden skete præcis en dag før to-årsdagen for, at moderen Rebecca Adams tidligere kæreste, som også var far til de to børn, døde i en tragisk motorcykelulykke.

Derfor fik politiet mistanke om, at Rebecca Adams tidligere svigermor, Lisa Marie Hundley, kunne have noget med den mystiske sag at gøre.

Spekulationer, politiet dog ikke kom nærmere ind på under pressemødet.

Området var gennemsøgt
På pressemødet kom det desuden frem, at området hvor ligene i lørdags blev fundet tidligere har været gennemsøgt i forbindelse med en eftersøgning af den forsvundne familie.

Men på trods af, at de lokale myndigheder med hjælp fra FBI allerede en gang har undersøgt området, mente David Ross ikke, at familien var blevet placeret der efter deres død.

Han nævnte, at beviserne pegede i retning af, at drabene skulle være sket på stedet, hvor den lille familie blev fundet.

FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
 

På baggrund af de nye oplysninger læste han samtidig en statement op fra familien:

- Vores familie er dybt ulykkelige over lørdagens udvikling. Vi vil samarbejde med de lokale myndigheder for at bringe sagen til ophør.

1 af 3 FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
2 af 3 FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
3 af 3 Den lille familie forsvandt dagen før to-årsdagen for børnenes fars død (Foto: Facebook)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere