Politiet efterlyser bil i bortførelse af 3-årig

Nu offentliggører politiet registreringsnummeret på den bil, som 37-årige Ulrik Klarsskov formodes at køre rundt i

Ulrik Klarskov har angiveligt taget sin treårige datter uden at have forældremyndighed. (Foto: Københavns Vestegns Politi)
Ulrik Klarskov har angiveligt taget sin treårige datter uden at have forældremyndighed. (Foto: Københavns Vestegns Politi)

37-årige Ulrik Klarskov hentede mandag morgen sin 3-årige datter fra bedsteforældrene i på Byvej i Hvidovre.

Ulrik Klarskov, der ikke har forældremyndigheden over den lille pige, er ikke set siden og nu efterlyser Vestegnens politi den bil, som den 37-årige mand formodes at køre rundt i.

Det drejer sig om en ældre mørkeblå VW Transporter van. På bilen sidder nummerpladerne XN 91663, der ikke er de plader, der oprindeligt hører til bilen.

Siden bortførslen mandag morgen klokken 9.30 har Københavns Vestegns Politi udstedt en international arrestordre på Ulrik Klarskov. Efterlysningen i medierne har derudover udløst en række henvendelser i sagen, som politiet i øjeblikket arbejder på at udrede. 

- Vi er rigtig glade for de mange tips, og vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få sagen løst. Jeg vil dog gerne understrege endnu en gang, at den 3-årige pige mangler medicin, og vi opfordrer derfor den efterlyste far til at melde sig, siger politikommissær Hans Tonnesen i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet blev datteren afhentet under anvendelse af vold og skub, da bedsteforældrene satte sig imod den 37-årige.

Det er pigens mor, som har den fulde forældremyndighed over den 3-årige pige. Ulrik Klarskov har alene ret til overvåget samvær med datteren, og der er derfor tale om unddragelse af forældremyndighed.

Ulrik Klarskov beskrives som 37 år, dansk mand, almindelig til kraftig af bygning, ca. 182 cm høj kort sort hår. Han var på gerningstidspunktet iklædt gul trafik/arbejdervest og hvide arbejdsbukser. 

Pigen er hans egen datter, der er 3 år gammel. Hun beskrives som dansk af udseende, mellemlangt lyst hår var iført orange termojakke og termobukser.