Politiet efterlyser farlig knivmand på fri fod

Nordjyllands Politi efterlyser gerningsmanden til et knivstikkeri søndag aften i Aalborg Øst, der nær havde kostet en mand livet

(Video: Rene Schütze)

Nordjyllands Politi har siden søndag efterlyst 43 årige Ivan Jensen, som man formoder er gerningsmanden bag et overfald, hvor en mandlig gæst på Planet Pubben i Aalborg Øst var i livsfare efter at være blevet stukket i ryggen tidligt om aftenen søndag d. 1. februar.

Ved knivstikkeriet blev ofret voldsomt såret, og var en overgang i livsfare.

Politiet betegner derfor Ivan Jensen som farlig og opfordrer til, at man kontakter politiet i tilfælde af, at man skulle støde på den 43-årige formodede knivstikker.

Politiet har lige nu lavet en afspærring ved Saltumvej 1 i Aalborg. (Foto: Rene Schütze) 112 Politiet efter knivstik: Vi kender og jagter gerningsmanden

- På grund af knivstikkeriet opfordrer vi folk til at kontakte os, hvis de møder Ivan Jensen. Han er stamgæst på Planet Pubben og flere af cafeens øvrige gæster har udpeget ham som gerningsmanden. Derfor er vi overbeviste om, at Ivan Jensen er manden bag overfaldet, siger politikommissær Ole Jensen til Ekstra Bladet.

Ivan Jensen er 43 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, kronraget uden skæg og har blå øjne.

Politiet har forsøgt at opsøge Ivan Jensen på en række adresser, han har tilknytning til men uden held.

- Han er som sunket i jorden. Vi er overbevist om, at han befinder sig i lokalområdet, men vi har endnu ikke kunne lokalisere ham, derfor beder vi nu offentligheden om hjælp, siger Ole Jensen.

Han frygter, at personen der huser den efterlyste ikke er klar over, at Ivan Jensen var impliceret i det voldsomme knivstikkeri.

Politiet er endnu usikre på, hvad motivet for overfaldet var. Her opfordrer man Ivan Jensen til at melde sig selv.