Politiet efterlyser: Han skød efter hundekidnapper i Nordsjælland

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand bag et skyderi i Plejelt den 25. januar i år

I forbindelse med skyderiet efterlyser politiet denne mand, Mikkel Midtgaard Søder. Foto: Politiet
I forbindelse med skyderiet efterlyser politiet denne mand, Mikkel Midtgaard Søder. Foto: Politiet

Politiet sætter nu navn på den formodede gerningsmand til et skyderi Nordsjælland 25. januar i år, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Her lyder det, at den pågældende dato blev affyret skud i mod en 29-årig mand i Plejelt ved Græsted, hvorefter den 29-årige flygtede i en bil, han stjal på stedet.

I bilen, han stjal, sad der en hund, som efter godt et døgn kunne vende tilbage til sin ejer. Det skete efter, at den 29-åriges advokat havde ringet til politiet op oplyst, hvor man kunne finde bilen og hunden.

Oskar er blevet stjålet sammen med bilen. Ved siden af Oskar sidder Ullas afdøde mand, Birger. Privatfoto 112 - 25. jan. 2019 - kl. 19:45 Vidne til skyderi: Mand stjal min bil og min hund

'I forlængelse af episoden efterlyser Nordsjællands Politi nu den formodede gerningsmand bag skyderiet med navn og billede.

Der er tale om Mikkel Midtgaard Søder, og borgere, der ser ham eller måtte have oplysninger om, hvor Mikkel Midtgaard Søder kan opholde sig, bedes omgående rette henvendelse til politiet på telefon 114.

Ingen er endnu anholdt i sagen.
(Foto: Thomas Borberg) Krimi Hunden Oskar efterladt i flugtbil: HA-rocker efterlyst i mystisk skudsag

Nordsjællands Politi har siden skyderiet efterforsket sagen intenst, hvilket har ledt frem til, hvem den formodede gerningsmand kan være, men det er endnu ikke lykkedes politiet at pågribe ham, hvorfor Nordsjællands Politi nu beder om borgernes hjælp til at finde ham.

Det er politiets vurdering, at Mikkel Midtgaard Søder kan være farlig, og de opfordrer derfor til, at man kontakter politiet frem for at gå i kontakt med ham, hvis man ser ham.

Den formodede gerningsmand er bekendt med, at Nordsjællands Politi leder efter ham, og han er også bekendt med, at han ville blive efterlyst offentligt, hvis ikke han frivilligt henvendte sig til politiet.'

Mathias Arvidsen , efterforskningsleder, Nordsjællands Politi, fortæller til Ekstra Bladet, at man ikke har yderligere oplysninger i sagen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere