Politiet efterlyser mistænkt til voldtægtsforsøg i Københavns Lufthavn

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en gerningsmand til et voldtægtsforsøg

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

OPDATERET søndag 09.28: Den formodede gerningsmand er anholdt natten til søndag. Derfor er alle efterlysningsbilleder nu fjernet.

Opdateret klokken 20.56.
Københavns Politi undersøger i øjeblikket et voldtægtsforsøg i Københavns Lufthavn, der er fundet sted lørdag morgen.

- Vi er til stede i forbindelse med et mistænkeligt forhold, som vi nu er ved at undersøge nærmere. Mere kan jeg ikke sige lige nu, lød det tidligere fra vagtchef Kristian Rohdin.
Tale om et voldtægtsforsøg
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal der være tale om et overfald på en medarbejder i lufthavnen, og det bekræfter Københavns Politi nu i en pressemeddelelse.

Heri skriver de, at en mand i alderen 25-30 år har forsøgt at voldtage en kvinde klokken 07.30 i lufthavnen lørdag morgen.

Den formodede gerningsmand er efterfølgende set på overvågningskameraer klokken 7.35 på stationen ved Københavns Lufthavn, hvor han steg på Øresundstoget i retning mod Østerport.

Den centrale efterforskningsleder i Københavns Politi sagde tidligere på dagen til Ekstra Bladet, at politiet var til stede i lufthavnen.

- Jeg kan også bekræfte, at vi er i gang med at undersøge en hændelse. Vi kan sige mere om et par timer, siger Rasmus Nielsen, central efterforskningsleder, til Ekstra Bladet.

Opsøgt på toilettet
Omkring klokken 21 kan Kenneth Jensen, den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, åbne en smule op for detaljerne i forbindelse med voldtægtsforsøget.  

- I forhold til offeret er der tale om en kvinde. Det, vi kan sige, er, at hun bliver opsøgt på et toilet og her bliver udsat for et overgreb.

Efterforskningslederen fortæller samtidigt, at der er flere spor, som politiet arbejder videre med lørdag aften.

- Vi er ikke lagt ned med henvendelser fra borgere, men vi har fået et par stykker og især en, som er interessant. Den forfølger vi lige nu, lyder det fra Kenneth Jensen.

Københavns Politi beder fortsat alle med relevante oplysninger i sagen henvende sig til politiet på telefonnummer 114.

Ekstra Bladet følger sagen ...