Politiet efterlyser to mænd for drabsforsøg

Det er ikke lykkedes politiet at anholde to mænd, som er mistænkt for drabsforsøg. Derfor beder de nu offentligheden om hjælp

Vahid Malakhi (til venstre) beskrives som mand, iransk nationalitet, 30 år gammel, 176 cm høj og almindelig af bygning -   

Tonni Turan (til højre) beskrives som mand, dansk statsborger af tyrkisk baggrund, 41 år gammel, 180 cm høj og almindelig af bygning (Foto: Københavns Vestegns Politi)
Vahid Malakhi (til venstre) beskrives som mand, iransk nationalitet, 30 år gammel, 176 cm høj og almindelig af bygning - Tonni Turan (til højre) beskrives som mand, dansk statsborger af tyrkisk baggrund, 41 år gammel, 180 cm høj og almindelig af bygning (Foto: Københavns Vestegns Politi)

Den 17. august overfaldt flere mænd to personer i Ishøj. Ofrene blev slået med forskellige slagvåben og fik flere knivstik.

Otte personer er varetægtsfængslet i sagen, men politiet leder stadig efter to personer, som de mistænker for at deltage i det voldelige overfald.

Det drejer sig om Tonni Turan og Vahid Malakhi, som politiet mener har tilknytning til rockerklubben No Surrender i Brøndby.

- De to mænd er udmærket klar over, at vi leder efter dem, så nu synes vi, at de skal melde sig. Der var tale om et særdeles groft overfald, som vi efterforsker som forsøg på manddrab, skriver politikommissær Hans Tonnesen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet under København Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har i deres efterforskning ikke kunne finde frem til de to eftersøgte, så nu håber de at offentligheden kan hjælpe med at finde frem til de de formodede gerningsmænd.

Har du oplysninger, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på 72 58 74 26.