Politiet: Efterlyst far kørte i denne bil

Politiet efterlyser VW Transporter og trailer, som efterlyste Ulrik Klarskov kørte i

Den efterlyste Ulrik Klarskov, 37, kørte i denne VW Transporter, da han, ifølge politiet, kidnappede sin tre-årige datter fra bedsteforældrene på Byvej i Hvidovre.

Bilen er en ældre mørkeblå VW Transporter van med nummerpladerne XN 91 663, men politiet ved ikke, om han stadig kører rundt med den store trailer bagpå.

Politiet vil dog gerne have tips om både bil og trailer, også hvis køretøjerne står forladt.

Nummerpladerne hører ikke oprindeligt til bilen.

Se også: Efterlyst: - Vi kommer ikke hjem, før jeg har forældremyndigheden

Billedet herover er taget af et overvågningskamera på Grønttorvet i Valby klokken 01 natten mellem søndag den 11. og mandag den 12. oktober, cirka otte timer før Ulrik Klarskov bortførte sin datter under brug af vold og skub hos bedsteforældrene.

Pigens mor har fuld forældremyndighed og Ulrik Klarskov har kun ret til overvåget samvær med datteren. Pigen er under lægebehandling og hun har brug for medicin.

Se også: Politiet efterlyser bil i bortførelse af 3-årig

- Jeg har en større gruppe efterforskere i gang, og vi gør lige nu brug af en række forskellige efterforskningsskridt. Det vigtigste er, at vi hurtigt får pigen hjem igen. Hun skal bruge sin medicin, og vi arbejder intensivt på at løse sagen hurtigst muligt, siger politikommissær Hans Tonnesen, Københavns Vestegns politi.

Den efterlyste far har lagt fotos på Facebook af ham og datteren sammen og skriver:

- Jeg har lovet min datter noget, som jeg agter at holde, og desuden kommer vi ikke hjem, før jeg har forældremyndigheden igen.

Billederne er muligvis taget på et hotelværelse.

Flere af hans bekendte opfordrer ham på Facebook til at aflevere datteren tilbage til moderen, men det nægter han kategorisk.

- Kæft jeg bliver ked af at se alt dette, Ulle-dulle... drop det nu, og så husk på den gode retning vi talte om i sommers, skriver en af hans kvindelige bekendte, hvortil Ulrik Klarskov svarer:

- Hvad er der nu galt i det? Vi har det jo godt og hygger os.

Se også: Efterlyst: Hans 3-årige datter har brug for medicin

Ulrik Klarskov beskrives som almindelig til kraftig af bygning. Han er cirka 182 centimeter høj og har kort, sort hår. Han bar ved kidnapningen en gul trafik- eller arbejdsvest og hvide arbejdsbukser.

Pigen har mellemlangt, lyst hår. Hun var iført orange thermojakke og thermobukser på gerningstidspunktet, der var i mandags den 12. oktober cirka kl. 09.30.

Se også: Politiet: Denne mand mistænkt for at bortføre sin datter

1 af 3 Den efterlyste har lagt fotos op på Facebook, hvor han er sammen med sin tre-årige datter. Privatfoto
2 af 3 Politiets efterlysningsfoto af den 37-årige Ulrik Klarskov. (Foto: Københavns Vestegns Politi)
3 af 3