Politiet: Far dræbte sin familie

Mandag blev seks mennesker fundet døde i en villa i Ulstrup. Politiets vurdering er, at de blev dræbt af faren

Politiets umiddelbare vurdering er, at faderen stod bag tragedien i Ulstrup. Video: Ernst van Norde/Karsten Gøttler

Efter et døgn med mystik har politiet nu nyt i sagen, om de seks personer, der blev fundet døde i en villa i Amstrup Bakker ved Ulstrup nær Randers.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse

- Baseret på de foreliggende oplysninger i sagen er det politiets umiddelbare vurdering, at de fire børn og den 42-årige kvinde alle er blevet dræbt af den 45-årige mand, som efterfølgende tog sit eget liv.

Politiet oplyser, at de dagen igennem har fortsat efterforskningen, og her har den endelig identifikation af de seks personer fundet sted.

- Det drejer som sig om husets beboere i form af en 45-årig mand, hans 42-årige hustru og deres fire fælles børn – to drenge på henholdsvis 3 og 11 år og to piger på henholdsvis 6 og 16 år.

Tidligere har det været spekuleret, om hvorvidt gas har været årsag til dødsfaldene, men det afviser politiet.

- Der er intet, der på nuværende tidspunkt tyder på, at gas har været årsag til dødsfaldene, skriver Østjyllands Politi.

Fungerende vicepolitiinspektør Anders Uhrskov siger til Ekstra Bladet, at politiet ikke oplyser, hvordan de fem er blevet dræbt.

- Vi har konkluderet på vores foreløbige undersøgelser, og det betyder så også, at vi ikke er færdige med efterforskningen, siger Anders Uhrskov.

Politiet vil ikke sige noget om det formodede motiv til familietragedien: - Det er en tragisk og voldsom handling, som vi stadig efterforsker.

Politiet kan heller ikke forklare, hvorfor der tilsyneladende var et gasudslip i huset:

- Men gassen er ikke årsag til nogen af dødsfaldene, siger Anders Uhrskov.

- Har gerningsmanden eventuelt efter drabene åbnet for gassen i forsøget på at sprænge huset i luften?

- Det er der ingen indikationer på, siger Anders Uhrskov.

Uhyggeligt fund
Mandag klokken 12.03 får Østjyllands Politi en anmeldelse om et såkaldt mistænkeligt forhold på en adresse i i Amstrup Bakker i Ulstrup syd for Randers.

En patrulje kører ud til stedet og finder seks døde personer. To voksne og fire børn.

Efterfølgende har politiet arbejdet intenst på at finde ud af, hvad der er sket. Imens har lokalsamfundet været efterladt i chok, og både skole, gymnasium og Favrskov Kommune har sørget over tabet.

Læs alt om sagen i grafikken herunder (Da der er stor interesse for sagen, så kan det tage lidt tid at hente grafikken):

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere