Politiet finder kæmpe våbenlager

En ganske almindelig færdselskontrol førte politiet til et enormt våbenlager med alt fra oversavede jagtgeværer til hjemmelavede bomber

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Klokken 05.00 søndag morgen fandt Nordjyllands Politi et regulært våbenlager, da de holdt razzia ved Limfjordsbroen i Nørresundby.

Det skriver TV2 Nord.

I forbindelse med færdselskontrollen stoppede betjentene en bil med to personer på 24 og 25 år.

- Vi finder en pistol og noget, der ligner hjemmelavede pistoler, siger vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Det vakte selvfølgelig myndighedernes interesse, og de ransagede efterfølgende personernes hjem. Den 24-åriges bopæl skulle vise sig at indeholde et arsenal af krigsmateriel.

- Derude finder vi et par oversavede jagtgeværer, noget ammunition og flere skydevåben. Desuden var der også en totenschlæger, en hjemmelavet bombe - en såkaldt rørbombe - og noget peberspray. Det var noget voldsomt, synes jeg, siger vagtchefen.

De to personer er nu blevet varetægtsfængslet i tre uger. Begge blev søndag ved middagstid fremstillet i et lukket grundlovsforhør og erkendte våbenbesiddelsen.

- Mærkeligt nok er de ikke tidligere kendte af politiet. De er stort set ukendte, siger vagtchefen.