Politiet frygtede drukneulykke: Godt nyt om mystiske kvindetøj

Fundet af et helt sæt løbetøj til en kvinde på stranden ved Rørvig i det nordvestlige Sjælland igangsatte i går en storstilet redningsaktion

Det er dette sæt løbetøj, der i går skabte stor virak ud for sommerhusområdet ved Rørvig i det nordvestlige Sjælland. Foto: Presse
Det er dette sæt løbetøj, der i går skabte stor virak ud for sommerhusområdet ved Rørvig i det nordvestlige Sjælland. Foto: Presse

Helikoptere blev sendt i luften og både på havet ud for sommerhusområdet Rørvig i går aftes, efter en person på stranden fandt et komplet sæt løbetøj til en kvinde.

Politiet frygtede, at tøjets ejermand var kommet i problemer til havs, men det var heldigvis ikke tilfældet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi nu.

- Vi har fundet tøjets ejermand i god behold i et sommerhus tæt ved, hvor tøjet blev fundet. Det er simpelthen resultatet af godt gammeldags politiarbejde, der gør, at vi finder hende.

112 Politi frygter drukneulykke ved Rørvig

- Betjentene har gået rundt i området med tøjet og forhørt sig, om nogen kendte ejermanden. Og et af stederne, de banker på, støder de på kvinden, siger Henrik Jørgensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Brødebetynget
Selvom kvinden ifølge vagtchefen var i god behold, var hun ikke stolt af situationen.

- Hun blev noget brødebetynget, da hun fandt ud af, at der havde været en så stor redningsaktion i gang på grund af hendes tøj, siger Henrik Jørgensen.

Men det mærkværdige fund på stranden skyldtes simpelthen banal glemsomhed, fortalte hun.

- Hun fortæller, at hun skifter tøj på stranden, efter hun har været ude at løbe. Hendes mand er også til stede på stranden. Og de glemmer så på en eller anden måde at få løbetøjet med, hvorfor det bliver fundet af en forbipasserende, der slår alarm.