Politiet genoptager eftersøgning af Jonas

Eftersøgningen af Jonas Hedegaard Hansen koncentreres nu om Storåen i Holstebro

En stortstilet eftersøgning af Jonas pågik i første omgang, inden politiet besluttede at lukke ned. Nu genoptages jagten så igen. (Foto: Ernst van Norde)

Midt- og Vestjyllands Politi genoptager i dag eftersøgningen af den savnede Jonas Hedegaard Hansen.

Politiet besluttede ellers at indstille eftersøgningen tirsdag og overlade den til frivillige fra Missing People Denmark, men i dag vil politiet og Beredskabsstyrelsen koncentrere indsatsen omkring Storåen.

- Vi har ikke modtaget nye oplysninger, men da der er en mulighed for, at han kan være i Storåen, har vi vurderet, at vi vil give det et forsøg mere, oplyser leder af lokalpolitiet i Holstebro Allan Laustsen til Ekstra Bladet.

Jonas Hedegaard Hansens soldaterkammerater har også deltaget i eftersøgningen. (Foto: Ernst van Norde) Nyheder - 10. mar. 2015 - kl. 10:40 Frivillige overtager Jonas-eftersøgning

112 - 9. mar. 2015 - kl. 19:32 Politiet neddrosler eftersøgningen af Jonas

Beredskabsstyrelsen vil gennemsøge Storåen fra Holstebro til udløbet med sonarudstyr, der tager billeder af bunden.

- Vi indsætter også en helikopter, og hvis de finder noget i åen, er dykkere klar til at undersøge åen nærmere, siger Allan Laustsen.

Peter G., til venstre, ledte mandag sammen med kollegerne fra Dragonregimentet i Holstebro efter vennen Jonas Hedegaard Jensen, der har været forsvundet siden fredag. Foto: Ernst van Norde 112 - 9. mar. 2015 - kl. 18:02 Ven: Jonas kunne ikke finde hjem

Se også: Politiet: Jonas kan være alle steder

Jonas Hedegaard Hansen kom aldrig hjem fra en bytur natten til fredag, hvor han var ude og fejre, at nogle af hans venner fra blevet udnævnt til overkonstabler ved Jyske Dragonregiment. Jonas og soldaterkammeraterne var på River Saloon og Tobaksfabrikken, inden Jonas forsvandt omkring kl. 04.00.

Har du oplysninger, bedes du kontakte politiet på telefonnummer: 114.

1 af 2 Midt- og Vestjyllands Politi vil i dag koncentrere eftersøgningen i og omkring Storåen i Holstebro. (Foto: Ernst van Norde)
2 af 2 Jonas Hedegaard Hansen er ikke set siden en bytur i Holstebro natten til fredag i sidste uge. (Politifoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere