Politiet: Han er farlig for kvinder

Politiet i London jager serieforbryder, der står bag otte sexoverfald på kun tre uger

Kvinden er ved at låse sig ind, da sexforbryderen griber hende bagfra. (politivideo)

Efter otte sexforbrydelser advarer politiet nu enlige kvinder i det sydlige London: Pas på jer selv.

Politiet er ikke i tvivl om, at det er den samme gerningsmand af mellemøstlig udseende, der står bag alle otte sexoverfald i området Clapham og Brixton Hill syd for Themsen og politiet tror, at han vil slå til igen.

I dag har Metropolitan Police offentliggjort en video og et foto af sexforbryderen, der blev filmet af et overvågningskamera, da han greb fat i sit femte offer i mandags den 26. oktober klokken 21.15.

Den 26-årige kvinde var ved at låse sin ind i sin lejlighed ved Rosebery Road, da manden kom bagfra og greb fat i hende. Det lykkedes hende at vriste sig fri og skrige, så gerningsmanden flygtede.

Voldtægtsforsøget skete godt en time efter et andet voldtægtsforsøg i området, hvor manden greb fat i en 35-årig kvinde bagfra, der gik på vej hjem på Arodene Road i Clapham kl. 20.05.

Da de to voldtægtsforsøg var mislykkedes, udsatte manden for tredje gang samme aften kl. 22.36 en kvinde for et overgreb, da en 28-årig kvinde netop var kommet hjem til sin bopæl.

Denne gang greb han ikke fysisk fat i kvinden, men stod ude på vejen med bukserne trukket ned og sit lem blottet.

- Tænk på jeres sikkerhed
Kriminalinspektør Rob Applegarth siger om de otte sexforbrydelser: - Vi har skærpet patruljeringen i Clapham and Brixton Hill og opfordrer kvinder til at tænke på deres personlige sikkerhed.

Bølgen af sexforbrydelser i London begyndte fredag den 9. oktober, da en 23-årig kvinde klokken 00.30 blev grebet og udsat for en sexforbrydelse langs Clitheroe Road i Clapham. Det lykkedes hende, at vriste sig fri og flygte.

Serieforbryderen slog til for anden gang næste dag den 10. oktober kl. 02.15, hvor en 30-årige kvinde blev udsat for et overgreb, da hun gik på Deauville Court, da hun blev passet op af manden, som forsøgte at komme i kontakt med hende.

Hun bad ham om at forsvinde, men han greb fat i hende og udsatte hende for et overgreb.

Den 22. oktober kl. 22.05 blev en 32-årig kvinde udsat for et overgreb, da en mand fulgte efter hende langs Trent Road og stak en hånd op under hendes kjole.

Så fulgte de tre overgreb den 26. oktober, som er beskrevet ovenfor, men bølgen af sexforbrydelser fortsatte den 28. oktober, hvor to kvinder igen blev udsat for voldtægtsforsøg.

Klokken 20.20 blev en 28-årig kvinde grebet tæt på sit hjem langs med Southwell Road, men hun skreg og rev sig fri og flygtede.

Tre timer senere blev en 31-årig kvinde, der var på vej hjem, skubbet ind ved en boligblok langs Sudbournae Road og udsat for et seksuelt overgreb.

Efterforskningsleder Gordon Barclay siger, at 'det ser ud som om, at den mistænkte angriber enlige kvinder om natten og opererer i området ved Brixton Hill og Clapham.

Politiet i London håber, at videoklippet kan identificere manden og indtil han er fanget, siger politiet, at kvinder i området skal være opmærksomme på deres sikkerhed, og opfordrer alle med oplysninger om at kontakte politiet.