Politiet har anholdt formodet pastyv i Aarhus

22-årig mand lå inde med flere pas fra kup på bibliotek. Andre pas kan være blevet solgt, frygter politiet

Kender du til andre gakkede parkeringssystemer, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Østjyllands Politi mener at have fundet en af de gerningsmænd, der stjal 33 pas fra Åby Bibliotek i Aarhus i slutningen af februar.

Hjemme hos en 22-årig mand har betjente således fundet nogle af de stjålne pas samt en række andre tyvekoster, lyder det fra politiet tirsdag.

En dommer skal nu afgøre, om der er grundlag for at varetægtsfængsle den unge mand, der bor i Aarhus Vest.

Passene var nyudstedte, da de blev stjålet 24. februar, og Aarhus Kommune har varslet, at sikkerheden vil blive forbedret.

- Det er sådan noget, der ikke må ske, har chefen for kommunens borgerservice, Lene Hartig Danielsen, tidligere udtalt.

- Et pas er et af de mest værdifulde stykker identifikation, man kan have. Derfor skal sikkerheden omkring vores behandling af passene også være i top.

Den ene tyv fik distraheret personalet, hvorefter den anden stjal de mange pas.

Hos Østjyllands Politi ønsker vicepolitiinspektør René Raffo ikke at sige, hvor mange pas man har fundet.

- Man kan have en mistanke om, at nogle af passene er blevet solgt og misbrugt til for eksempel bedrageri, men det er kun en mistanke indtil videre, siger han.

Det var ikke tilfældigt, at politiet besøgte den 22-årige, men derimod resultat af en planlagt efterforskning, oplyser Raffo.

Kender du til andre gakkede parkeringssystemer, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere