Politiet: Har du set en sort Audi?

Efterlyser vidner, der måtte have set sort bil, der blev brugt ved drabet på 36-årig i Rødovre

Her brænder den formodede flugtbil på Stærkendevej i Hedehusene godt 20 minutter efter drabet i Rødovre. Video: PRESSE-FOTOS.DK

Ved du noget så tip os på sms/mms (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Politiet søger nu offentlighedens hjælp i sagen om drabet på en 36-årig mand, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger var eks-rocker.

Således skriver Vestegnens Politi følgende i en pressemeddelelse:

'Lørdag 4. maj lidt før kl. 22 blev en 36-årig mand dræbt af skud på Løvevej ud for nr. 10 i Rødovre – og en stor mørk bil blev set køre fra stedet.

Københavns Vestegns Politi har nu konstateret, at bilen, som kørte fra Løvevej, var den samme, som kort efter blev brændt af på Stærkendevej i Hedehusene.

Lørdag aften blev Thomas Josic dræbt i Rødovre. Dette billede er fra, hvor han blev anholdt i 2008. Foto: Kristian Linnemann Krimi Tidligere HA-medlem likvideret: Har stribevis af domme

Der er tale om sort Audi SQ5 3.0, registreret første gang i Danmark i 2015. Efterforskningen tyder på, at der var mindst to personer i bilen.'

- Vi har fået flere gode henvendelser, men vi søger stadig vidner, som set den sorte Audi SQ5 lørdag aften ved 22-tiden i området ved Løvevej i Rødovre eller ved Stærkendevej i Hedehusene ca. kl. 22.20. Hvis nogen har set bilen i dagene frem til den 4. maj, omkring drabstidspunktet eller på flugtruten mellem Rødovre og Hedehusene, er vi også meget interesserede i at høre om det, oplyser efterforskningsleder Henrik Hougaard  i pressemeddelelsen.

Den tidligere Hells Angers rocker, der her ses under en tidligere anholdelse, forlod rocker-klubben for nylig. Lørdag blev han dræbt af en serie skud i Rødovre. Foto: Kristian Linnemann Krimi Tidligere HA-rocker likvideret i baghold, da han besøgte sin ekskone

Flugtbilen er meldt stjålet den 24. eller 25. marts fra et parkeringshus på C.F. Møllers Allé  i Ørestaden på Amager i København, og efterforskningslederen ønsker også gerne henvendelser fra vidner, som eventuelt har set noget mistænkeligt i forbindelse med tyveriet.

- Det er stadig for tidligt at sige noget om motivet, og vi efterforsker bredt – men efterforskningen peger i retning af en konflikt mellem personer i et kriminelt miljø, siger efterforskningslederen.

Han tilføjer, at efterforskningen sker i samarbejde med andre politikredse på Sjælland, men derudover ønsker han ikke at frigive flere detaljer på nuværende tidspunkt af hensyn til den videre efterforskning.

Vidner kan kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere