Politiet har fundet Kim Walls hoved

Der er ikke tegn på en ulykke på Kim Walls kranie eller stump vold, lyder det fra politiet

Her ankommer rustvognen til Retsmedicinsk Institut med et fund, der er lagt i en grøn presenning. Fundet blev hentet på skibet Aurora, der hele fredagen assisterede ved dykker-eftersøgningen. Foto: Mogens Flindt
Her ankommer rustvognen til Retsmedicinsk Institut med et fund, der er lagt i en grøn presenning. Fundet blev hentet på skibet Aurora, der hele fredagen assisterede ved dykker-eftersøgningen. Foto: Mogens Flindt

Politiet har i går fundet Kim Walls hoved, hendes to ben og en pose med hendes tøj og en kniv i Køge Bugt.

Det fortæller drabschef ved Københavns Politi Jens Møller Jensen på et pressemøde.

Se også: LIVE: Nu fortæller politiet om nye fund i ubåds-sagen

Hovedet var lagt i en pose og tynget ned med metal.

På benene var der ingen umiddelbare skader, men der var med strips fastsat metalstykker, fortæller Jens Møller Jensen.

Kim Walls tøj, blandt andet en blomstret nederdel, strømper og hendes sko, lå ligeledes i en pose tynget med metal sammen med en kniv.

Ingen tegn på ulykke
Jens Møller Jensen fortæller også, at der på Kim Walls kranie ikke er tegn på stump vold eller kraniebrud, som Peter Madsen ellers har hævdet.

Fra den drabssigtede har det lydt, at det var en metalluge, der faldt ned i hovedet på den svenske journalist og forårsagede et åbent kraniebrud, som hun døde af.

112 - 7. okt. 2017 - kl. 08:04 Efter Kim Walls død: Nu bryder familien 30 år gammel tradition

Men den forklaring er altså nu afvist af politiet.

- Det er klart, at det her ikke svækker vores sag, siger Jens Møller Jensen, drabschef ved Københavns Politi.

Dog mangler politiet stadig at fastslå dødsårsagen, fortæller drabschefen, og de vil nu undersøge, om det har været hovedets separering fra kroppen, der dødsårsagen.

Blev parteret i Køge Bugt
Politiet har søgt intensivt med dykkere i området omkring Køge Bugt torsdag og fredag, og det er politiets teori, at det har været under en neddykning i Køge Bugt, at Peter Madsen har parteret den svenske journalist.

Ifølge politiets oplysninger, har Nautilus nemlig været dykket ned i Køge Bugt fra 04.40 til 08.45 om morgenen den 11. august.

Peter Madsen går ikke med til en frivillig fristforlængelse. Foto: deadlinepress.dk 112 - 3. okt. 2017 - kl. 15:59 Kim Walls lig havde stik i bryst og underliv

Herefter driver ubåden og har sejlet i 45 minutter. Og det er altså i de fire timer, at ubåden var under havoverfladen, politiet mener, at Peter Madsen har parteret Kim Wall.

Politiet søger fortsat efter armene af både efterforskningsmæssige, men også etiske, årsager for at kunne give 'en hel person' tilbage til de pårørende, afslutter Jens Møller Jensen.

Peter Madsen er foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 31. oktober.

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen