Politiet: Hvem har glemt sine penge?

Politiet beder om hjælp til at finde et større kontantbeløb glemt i Rema 1000

For nogle er det måske en forglemmelse, der aldrig kunne ske.

Alligevel spørger lokalpolitiet i Herning nu offentligheden om hjælp til at finde den person, der 11. maj efterlod en pose med 'et større kontantbeløb' i Rema 1000 i Ikast.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse

En samvittighedsfuld kunde
Den lille apoteker-pose, hvor kontanterne var i, blev glemt cirka 13:40.

Ved en fejl blev posen pakket sammen med en anden samvittighedsfuld kundes dagligvarer, der til sin store overraskelse fandt kontantbeløbet, da varerne skulle pakkes ud, derhjemme.

Pengene blev efterfølgende leveret tilbage til Rema 1000.

Ældre kvinde formentlig ejeren
Via overvågningsbilleder fra butikken, har man kunne finde frem til, at det er en ældre kvinde, der har efterladt posen.

Kvinden beskrives ifølge politiet som dansk, 70-80 år, spinkel af bygning, 160-165 cm høj og med gråt krøllet hår.

- Vi undrer os selvfølgelig over, at den kvinde som har glemt et så stort beløb, hverken har kontaktet politiet eller butikken, siger Lars Boe Larsen, fagkoordinator ved lokalpolitiet i Herning til Ekstra bladet.

- Derfor er vi nødt til at se, om vi kan finde frem til ejermanden, så vi kan finde ud af, hvordan det hele hænger sammen. 

Hvor stort beløbet er, kan fagkoordinatoren ikke komme nærmere, men han understreger dog overfor Ekstra Bladet, at man ikke har mistanke om, at der skulle ligge noget kriminelt bag.

- Vi tror stadig på, at det er personens egne penge, men vi er selvfølgelig nysgerrige på, hvordan det hele hænger sammen.

Hvis man har informationer om, hvem kvinden er, eller kender pårørende til hende, kan politiet kontaktes på tlf. 114