Politiet i Texas anholder formodet seriemorder

Ifølge politiet fjernede Jose Rodriguez sin elektroniske fodlænke, inden han begyndte at slå ihjel

Rodriguez blev anholdt efter et tip fra offentligheden og var i besiddelse af et skydevåben. Sheriffen i Harris County fortæller her om sagen (Video: KTRK)

Politiet i Texas har anholdt en 46-årig mand, der sættes i forbindelse med drab på tre personer, skriver Associated Press.

Jose Rodriguez, der var prøveløsladt fra fængslet, fjernede i sidste uge sin elektroniske fodlænke, hvorefter han ifølge politiet begyndte at slå tilfældige mennesker ihjel.

Han er foreløbig sigtet for drab på Pamela Johnson og Allie Barrow. Johnson, 62, blev fundet dræbt i sit hjem fredag, mens Barrow, 28, lørdag blev fundet død i en madrasbutik i Houston.

Jose Rodriguez, 46, er tilbage bag tremmer. Han sigtes for drab på to kvinder, og politiet sætter ham i forbindelse med et tredje drab. Foto: AP
Jose Rodriguez, 46, er tilbage bag tremmer. Han sigtes for drab på to kvinder, og politiet sætter ham i forbindelse med et tredje drab. Foto: AP
 

Rodriguez, der er en gammel kending af amerikansk politi, kan også blive sigtet for drab på en endnu uidentificeret mand, der også blev fundet dræbt i madrasbutikken.

Rodriguez har tilbragt det meste af sit voksne liv bag tremmer. Han er blandt andet dømt for seksuelle overgreb, indbrud, biltyverier og ulovlig våbenbesiddelse.

Han blev anholdt efter et tip fra offentligheden og var i besiddelse af et skydevåben, som han ifølge politiet havde stjålet fra et af sine ofre.

- Det er muligt, at han var ude og lede efter et nyt offer, så vi er meget lettede over, at han er anholdt, siger polititalsmand Gonzalez på et pressemøde.