Politiet indfører visitationszone ved kommende FCK kamp

Vil forhindre sammenstød ved kommende kamp mellem FCK og Belgisk storhold

Den seneste tids vold i forbindelse med fodboldkampe i København og på Vestegnen får nu Københavns Politi til at oprette visitiationszone i forbindelse med den kommende kamp mellem FCK og belgiske Club Brügge, der spilles i Parken:

'I den seneste tid har Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi konstateret en optrapning i forholdet mellem tilhængere af Brøndby IF og FC København', sådan skriver politiet i en pressemeddelelse.

'Der har været flere tilfælde med vold og hærværk, ligesom det er konstateret, at brugen af slagvåben og lignende er i stigning. På tirsdag skal FC København møde Club Brügge i Parken. Tilhængerne af Club Brügge har også en historik med voldelige optøjer. Københavns Politi har derfor besluttet at oprette en midlertidig visitationszone gældende fra mandag den 26. september kl. 12.00 til onsdag den 28 september kl. 12.00,' lyder det endvidere i pressemeddelelsen.

- Det er en stor og glædelig begivenhed for de mange fredelige fans af FC København og Club Brügge, at der spilles Champions League i Parken. Desværre er der nogle fraktioner blandt tilhængerne der går mere op i vold og hærværk end fodbold, siger Peter Dahl, ledende politiinspektør i den forbindelse.

- Vi vil meget gerne forhindre det mindretal i at ødelægge en spændende fodboldaften for de mange fodboldfans – og i øvrigt også for Parkens naboer og tilfældige forbipasserende. Vi vurderer, at en midlertidig visitationszone vil være et godt værktøj til at sikre netop det, lyder det endvidere.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen