Politiet lægger fælde og anholder mand på vandscooter

Østjyllands Politi har sigtet en mand for at have forvoldt fare for andre ved at have sejlet for hurtigt og for tæt på kysten på sin vandscooter

Ulovlig sejlads på vandscootere kostede for nylig to kvinder livet i Københavns Havn. Foto: Kenneth Meyer, Mathias Øgendal, Læservideo. Grafik: Ruten: Frans Wej Petersen, 3D grafik: Mikkel Lund. Redigering: Kristian Hansen - NY

Ved du noget om sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224.

Trods den tragiske vandscooter-dødsulykke for omkring to uger siden i Københavns Havn fortsætter flere med at sejle for hurtigt og hensynsløst rundt i havneområdet i Aarhus.

Østjyllands Politi fik således flere anmeldelser i går fra folk, som oplevede vandscootere alt for tæt på. 

- Vi er rigtig glade for, at folk kontakter os, når de ser de her vandscootere, der sejler hensynsløst og til fare for andre i havneområdet. Det skal vi have stoppet, og derfor sendte vi også med det samme en patrulje derned, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politis specialpatrulje tog ned til havneområdet for at holde øje med vandscooterne, men da førerne af vandscooterne blev opmærksomme på politiet, valgte de at sejle længere ud.

Samfund - 12. maj. 2017 - kl. 08:47 Ekstra Bladet tog kørekort til speedbåd: - Jeg ville ikke kunne sejle en vandscooter nu

Politifolkene besluttede derfor at lade som om, at de forlod området for at lokke vandscooter-sejlerne ind til havnekanten.

Men det gjorde de ikke, og fælden klappede. Kort tid efter fik politiet fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for at have forvoldt fare for andre ved at have sejlet for hurtigt og for tæt på kysten.

Den 35-årige fik desuden beslaglagt sin vandscooter til nærmere undersøgelse.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen