Politiet leder stadig efter gerningsmænd til mordbrand

Politiet har identificeret to ofre, der døde i en brand i Aalborg, men vil ikke oplyse ofrenes identitet

Politiets teknikere på arbejde ved brandtomten efter, at to personer havde mistet livet ved en påsat brand i Aalborg.
Foto: Rene Schütze
Politiets teknikere på arbejde ved brandtomten efter, at to personer havde mistet livet ved en påsat brand i Aalborg. Foto: Rene Schütze

Politiet holder kortene tæt til kroppen i sagen om en mordbrand i Aalborg i begyndelsen af året, hvor to personer mistede livet.

De to ofre er nu blevet identificeret. Men af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke oplyse mere om dem, end det der allerede er kommet frem - at der er tale om en mand og kvinde.

Det fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi Sune Myrup.

- Vi efterforsker voldsomt på den her sag. Vi er bekendte med de omkomnes identitet, men på grund af sagens alvor og vores store fokus på at opklare den, så melder vi ikke flere oplysninger ud, siger han.

Se også: Ofre for mordbrand forsat ikke identificerede

Han fortæller, at politiet endnu ikke har sigtet nogen i sagen.

- Vi har ikke foretaget anholdelser i sagen endnu, siger Sune Myrup.

Det var 10. januar, at en brand raserede Heimdalsgade i Aalborg. Senere blev det slået fast, at to mennesker var indebrændt.

En obduktion har vist, at ofrene døde som følge af varme og kulilteforgiftning.

Politiets teori er, at der er tale om en mordbrand. Derudover mistænker de, at det er en gruppe på fem-syv personer, der står bag.

Vidner har fortalt, at en gruppe i den størrelse flygtede fra gerningsstedet.

En af de formodede gerningsmænd blev selv forbrændt fra underlivet og ned. Branden var i nummer ét, og ud for nummer fire lagde han sig ned på jorden.

Et vidne pøsede vand på ham og hjalp med at slukke ilden. Nogle af mandens medsammensvorne forsøgte også med deres hænder at slå ilden ned.

Politiet har tidligere bedt vidner om at henvende sig, hvis de havde oplysninger om de mistænkte gerningsmænd, der om aftenen 10. januar bevægede sig i området omkring Hadsundvej, Nørre Tranders Vej, Odinsvej og Heimdalsgade.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere