Politiet og vågen nabo reddede ung mands liv

En 24-årig mand blev natten til fredag reddet ud af en brændende lejlighed. Hvis ikke politiet og en nabo var vågen, så kunne det have været gået helt galt

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En brændende dyne var tæt på at koste en ung mand livet på Søndergade i Skive natten til fredag, men en vågen nabo samt et par heltemodige betjente reddede formentlig mandens liv.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet fik de opkaldet klokken 01.58 fra en vågen nabo, der lugtede røg i sin ejendom, ligesom han havde hørt en brandalarm.

- Vedkommende ringede til politiet, og vi sendte en patrulje med det samme. Heldigvis var den lige i nærheden, så vi kom hurtigt frem. Patruljen kunne hurtigt lugte røg, og de valgte at sparke døren ind. Inde i lejligheden fandt de en mand liggende i sengen under en brændende dyne, siger vagtchef Henrik Nielsen.

Betjentene kaster sig hurtigt over manden og får ham reddet ud.

- Hvis han ikke var blevet reddet, så kunne det være gået helt galt. Han var slet ikke kontaktbar, og vores teori er, at han har røget i sin seng, og så er han faldet i søvn, siger vagtchef Henrik Nielsen.

Manden er i øjeblikket indlagt på Viborg Sygehus, og det samme er en af de betjente, der reddede den unge mand ud. De bliver begge behandlet for røgforgiftning.

Branden fandt set på Søndergade 17 i en kælderlejlighed.