Politiet om trippeldrab: Dræbte mænd havde mange fjender

Ingen er anholdt i sagen om drabene på tre unge mænd i en lejlighed på Frederiksberg, Politiet har afhørt flere hundrede vidner, men søger flere, der kan hjælpe til opklaring af sagen

Sagen kort: Sådan lød det reaktionerne dagen derpå. (Foto: Kenneth Meyer/redigering: Signe Breitenstein)

Der var tale om en decideret likvidering, da Mike Vinther, Suhaib Jaffar og Philip Rasmussen natten til 11. november blev skudt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse, hvor de også beder offentligheden om hjælp til at finde de formodede gerningsmænd.

Politiets efterforskning har vist, at det tredobbelte drab med stor sandsynlighed skete omkring klokken 03.40, hvor et vidne hørte 5-6 knald eller brag, ligesom der blev set to mænd på stilladset foran den lejligheden, de tre unge mænd lå og sov i.

Politiet er massivt til stede ved Bandidos' klubhus på hjørnet af Jyllingevej og Tudskærvej. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 18. nov. 2015 - kl. 11:30 Efter trippeldrab: Stor politi-aktion mod Bandidos

- De to mænd kørte efterfølgende væk i en mindre mørk bil, skriver politiet og tilføjer, at det formentlig skete af følgende rute: Ud ad Christian Paulsens Vej, til venstre ad Sønderjyllands Allé og videre i retning mod Peter Bangs Vej.

De to mænd beskrives som værende:

A: Mand, mørklødet, 20-30 år, 185-190 cm høj og slank af bygning. Han var iført en sort jakke, formentlig en dynejakke, og sorte bukser på gerningstidspunket.

B: Mand, mørklødet, 20-25 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning og med kort karseklippet mørkt hår. Han var iført sort tøj på gerningstidspunktet.

Efter drabsepisoden har formanden for socialudvalget i Frederiksberg Kommune inviteret beboerrådsformanden og lokalpolitiet til møde på mandag (Foto: Kenneth Meyer). 112 - 13. nov. 2015 - kl. 18:52 Beboer-krisemøde efter trippeldrab: Det er et utrygt område

Flere hundrede vidner er allerede blevet afhørt i sagen, men ingen har kunne klarlægge, hvem der står bag den brutale nedskydning af de tre unge mænd.

I forhold til motivet oplyser politiet, at de tre mænd formentlig havde skabt sig en del fjender.

- Den hidtidige efterforskning har videre klarlagt, at de tre dræbte mænd tilhørte en mindre gruppering, der tilsyneladende havde en del fjender, og at motivet til drabene med stor sandsynlighed skal findes i dette fjendskab, lyder det fra politiet, der tilføjer:

- Der foreligger således også oplysninger om, at netop grundet disse fjendskaber foretog gruppen, som de tre dræbte tilhørte, en form for 'patruljering' i området om den lejlighed, hvor de holdt til (lejligheden på Christian Paulsens Vej, hvor de blev fundet dræbt, red.)

112 - 13. nov. 2015 - kl. 16:04 Trippeldrab: Køkkenvindue kan afsløre gerningsmænd

Politiet leder også efter vidner, der kan klargøre noget, der skete i samme område tidligere på aftenen. Her har flere vidner hørt 1-2 høje brag omkring klokken 01.00-01.35, men det har ikke været muligt for politiet at klarlægge, hvor bragene stammer fra.

- Da det er af helt afgørende betydning for efterforskningen at få klarlagt, hvad dette eller disse 'brag' relaterer sig til, søger Københavns Politi derfor fortsat vidner, der kan være give nærmere oplysninger om dette, skriver politiet.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Se også: Offer arbejdede som lærer: Skole i sorg over trippeldrab

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere