Politiet opgiver at finde Thomas: 85 frivillige leder nu efter ham

Østjyllands Politi har indstillet eftersøgningen af 19-årige Thomas Stralner, indtil der kommer nye oplysninger i sagen. 85 frivillige leder søndag eftermiddag efter den forsvundne teenager

Den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner fra Aalestrup forsvandt efter en bytur i Randers natten mellem fredag og lørdag sidste weekend. (Privatfoto)
Den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner fra Aalestrup forsvandt efter en bytur i Randers natten mellem fredag og lørdag sidste weekend. (Privatfoto)

Efter forgæves at have ledt efter den 19-årige Thomas Stralner, der forsvandt efter en bytur i Randers den 16. januar, har politiet nu indstillet eftersøgningen.

Det fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Klaus Møller til TV 2 Østjylland:

- Vi har simpelthen ikke mere at gå efter, så vi indstiller eftersøgningen, indtil vi får nye oplysninger. Hvis nogen sidder inde med oplysninger, så vil vi meget gerne vide det, siger han.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en uddybende kommentar fra politiet.

Se også: Muligt gennembrud i Thomas-eftersøgning

85 frivillige leder efter Thomas
Indstillingen sker, efter at politiet lørdag var ude på havnen i Randers for at lede efter Thomas Stralner. Organisationen Missing Peoples hunde havde nemlig fredag aften fået færten af noget, der muligvis var den 19-årige, men desværre lykkedes det ikke at finde ham.

Se også: Far til forsvundne Thomas: Jeg har mistet tilliden til politiet

Missing People leder søndag intensivt videre efter nye spor af Thomas Stralner indtil mørkets frembrud, fortæller René Nielsen fra organisationen til Ekstra Bladet:

- Der er pt. 85 frivillige ude at lede omkring de områder, vi har interesse for. Vi vælger at afsøge i et lidt større område, og vi er heldige, at der er kommet så mange folk, at det gør det muligt, siger han.

Se også: Thomas forsvandt efter bytur: Han er formentlig druknet

Det er blandt andet området omkring havnen, Missing People finder interessant.

Artiklen fortsætter under videoen

De frivillige får instrukser inden eftersøgningen går i gang. (Video: Local Eyes)

- Det handler om at få afsøgt de her områder så grundigt som muligt. Politiet har jo ikke ressourcer til at vende sten på alle de her kvadratmeter. Så vores aftale med politiet er, at så snart vi finder et helt konkret spor - det kan være en tøj-genstand eller Thomas - så er politiet 100 procent på igen, siger René Nielsen.

Se mere video på Local Eyes

Thomas Stralner beskrives som almindelig af bygning, 182 centimeter høj og har kort, brunt hår. Han var iført en vinterjakke med hætte, mørk trøje med lynlås og hvidt logo på højre side samt blå jeans og sorte Nike-sko, da han forsvandt.

Hvis du har set eller hørt noget, som kan være en hjælp i eftersøgningen af Thomas Stralner, kan du henvende dig på telefonnummer 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere