Politiet på bar bund: Har du set Christian?

Den 18-årige Christian Dalgaard Samuelsen har været forsvundet siden han gik hjemmefra mandag morgen

Christian Dalgaard er ca. 187 centimeter høj, vejer 78 kg tung og er almindelig af bygning. 
Han var iført en sort vinterjakke med hvidt for, sorte cowboybukser, grå Nike-sko og en halskæde med et sølvkors, da han gik hjemmefra mandag morgen. (Foto: Sydøstjyllands Politi)
Christian Dalgaard er ca. 187 centimeter høj, vejer 78 kg tung og er almindelig af bygning. Han var iført en sort vinterjakke med hvidt for, sorte cowboybukser, grå Nike-sko og en halskæde med et sølvkors, da han gik hjemmefra mandag morgen. (Foto: Sydøstjyllands Politi)

Ingen har set Christian Dalgaard Samuelsen, siden han forlod sit hjem i Lunderskov udenfor Kolding for at tage på arbejde mandag morgen
kl. 5:45.

Christian Dalgaard Samuelsen forlod hjemmet i dårligt humør, og han dukkede aldrig op på sin arbejdsplads.

Derfor har Sydøstjyllands Politi nu efterlyst den 18-årige.

- Vi vil meget gerne i kontakt med Christian, og derfor efterlyser vi ham nu. Vi har talt med hans familie og vennekreds, og vi er på bar bund. Så nu opfordrer vi folk, som har set Christian siden mandag morgen, til at kontakte os, siger politikommisær ved Sydøstjyllands Politi Carsten Dichmann til Ekstra Bladet

Brugte sit dankort

Omkring kl. 6:30 mandag morgen, blev der hævet kontanter på Christians hævekort, og senere er kortet brugt til at købe en togbillet til 32 kroner fra Lunderskov station.

- Vi kan se på overvågningsbillederne, at det er Christian der hæver kontanter i bankautomaten, men vi kan ikke se, om det også er Christian der køber togbilletten, siger politikommisær ved Sydøstjyllands Politi, Carsten Dichmann til Ekstra Bladet

Med en togbillet til 32 kroner, kan man blandt andet komme til Vejle, Kolding og flere andre byer i landsdelen, og derfor ved Sydøstjyllands Politi ikke, hvor de skal starte med at lede efter Christian Dalgaard Samuelsen.

- Vi afventer at få noget overvågningsmateriale fra toget, men lige nu er det som at lede efter en nål i en høstak, så vi håber på, at folk kan give os nogle indput, så vi kan komme videre med sagen, siger politikommisær ved Sydøstjyllands Politi, Carsten Dichmann til Ekstra Bladet.

Har du set Christian Dalgaard Samuelsen siden han forsvandt mandag morgen, kan du kontakte Sydøstjyllands Politi på 114.