Politiet rykker ud efter knivstikkeri

Københavns Politi er massivt til stede ved en adresse på Hyrdevangen i Brønshøj efter et knivstikkeri

Video/redigering: Anthon Unger/Signe Skov.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Et knivstikkeri ved en adresse på Hyrdevangen i Brønshøj har medført, at politiet er massivt til stede og undersøger nu sagen nærmere.

Det oplyser Københavns Politi på sin Twitter-profil.

Central efterforskningsleder Espen Godiksen oplyser ifølge Ritzau, at der har været tale om et knivstikkeri, hvor mindst en person er såret.

Foto: Anthon Unger.
Foto: Anthon Unger.
 

Han har dog kort efter klokken 21 endnu ikke overblik over situationen, hvorfor han ikke ved, hvor alvorligt det står til.

- Det er lige sket, siger han om knivstikkeriet.

Ekstra Bladets mand på stedet kan berette om, at en person er blevet kørt væk i en ambulance med udrykning, mens politiet er talstærkt til stede. Der er ligeledes indsat motorcykler fra politiets side.

- Der er lige kørt en væk med ambulance, og der holder yderligere en ambulance mere. Der er massivt politi til stede, så der må være sket noget alvorligt.

Københavns Politi oplyser til Ekstra Bladet klokken 22.15, at de ikke har flere kommentarer, før man har efterforsket sagen yderligere.

Opdateres ...