Politiet slår til: Ransager rockerhus

Gennemfører ransagning mod lokaler, der kan knyttes til rockerklubben Satudarah

Politiet forventer, at ransagningen vil fortsætte i de kommende timer. Video: Per Rasmussen

Efter flere måneder med tumult og ballade i rocker- og bandemiljøet på Lolland og Falster, har politiet i dag gennemført en ransagning af Satudarahs klubhus i Maribo - det skriver politiet i en pressemeddelelse, der lyder:

'Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har gennem længere tid lagt et massivt pres mod personkredsen omkring Mongols og Satudarah på Lolland-Falster. Årsagen er den verserende konflikt, hvor politiet har registreret flere alvorlige hændelser med anvendelse af våben, knive og brandanslag. Konflikten drejer sig i høj grad om kontrollen over det kriminelle marked.

- Indtil nu har politiet som et resultat af vores pres fængslet 14 personer fra begge rockerklubber. De 4 har fået dom, mens 10 stadig sidder varetægtsfængslet. Ud over fængslingerne har politiet beslaglagt en række våben, knive, køller og narkotika, siger politiinspektør Kim Kliver.

Her til formiddag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med rettens godkendelse iværksat ransagning af Satudarahs klubhus i Maribo. Ved politiets ankomst traf blev der truffet 4 personer fra rockerklubben, og de er pt. anholdt mens ransagningen pågår.

Politiet forventer, at ransagningen vil fortsætte i de kommende timer.'

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen
 

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen