Politiet søger vidner: Truede med økse

Politiet søger vidner efter en mand truede med økse i Esbjerg onsdag aften

Syd- og Sønderjyllands Politi søger vidner, efter en person angiveligt har truet med en økse søndag aften. Det skriver politiet i en pressemeddelelse:

Episoden skulle være foregået nær en Fakta på Spangsbjerg Møllevej 5 i Esbjerg.

'En gruppe personer befandt sig i en mokkafarvet Mini Cooper, mens en eller flere personer befandt sig i en sølvgrå Ford Fiesta, hvor begge køretøjer standsede nær supermarkedet.'

'En af personerne fra Mini Cooperen bevægede sig efterfølgende truende med en økse i retning mod personen eller personerne i det andet køretøj, der omgående kørte væk fra stedet, skriver politiet.

Flere anholdt
Tre er siden blevet anholdt i Mini Cooperen, hvor der også er fundet en økse.

'De tre personer, der er henholdsvis 21, 22 og 29 år, er sigtet for overtrædelse af våbenloven, og i løbet af torsdagen skal anklagemyndigheden tage stilling til, om der skal ske fremstilling i et grundlovsforhør,' skriver politiet.

Politiet håber at komme i kontakt med vidner, 'der har bemærket hændelsen på Spangsbjerg Møllevej, eller som i øvrigt har lagt mærke til køretøjerne onsdag aften.'

Anmeldelsen kom til politiet 18.45.

Ekstra Bladet har først på morgenstunden torsdag været i kontakt med Syd- og Sønderjyllands Politi, som endnu ikke har nyt i sagen.