Politiet undersøger skyderi i Helsingør

Flere biler kom i clinch med hinanden, og der er sandsynligvis affyret skud

Politiet har afspærret Kongevejen i Helsingør. Foto: Byrd / Steven Knap

Flere skud skulle angiveligt være affyret i Helsingør her til aften.

Nordsjællands Politi har i øjeblikket afspærret et område omkring Kongvejen og Prøvestensvej, hvor de klokken 20.12 har fået en anmeldelse om, at flere skud skulle være affyret.

- Vi har fundet en bil med en knust siderude. Den undersøger vi lige nu. Vi er ret sikre på, at der er affyret skud, men vi kan ikke sige mere om det lige nu, siger vagtchef Søren Bjørnestad.

Skyderiet har øjensynligt fundet sted i rundkørslen og har involveret flere køretøjer og flere biler. Politiet ved dog på nuværende tidspunkt ikke, hvad der kan have udløst sammenstødet og skyderiet.

- Nogle personer i flere biler er kommet i clinch med hinanden. Vi arbejder på sagen, så vi kan ikke sige så meget mere lige nu, fortæller vagtchefen.

Der er ikke meldinger om nogle ramte. Men politiet har stadig her til aften afspærret et større område, som de undersøger. Det giver også problemer for trafikken ind til Helsingør. Bilerne bliver dirigeret uden om området, men særligt lastbilerne har haft svært ved at komme under en viadukt, oplyser politiet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere