Psyko-Chris er Englands farligste: Torturerede kvinde med strygejern

Livsvarigt fængsel til britisk voldspsykopat for tre timers tortur og forsøg på at myrde kvinde

Lidt alvorlig kan den britiske voldspsykopat og gangster-boss Christopher Magee også være. Men han grinede hånligt, da han her i weekenden modtog sin livstidsdom for langvarig tortur og mordforsøg mod en kvinde. Efter mishandlingen havde politifolk svært ved at afgøre, om ofret var mand eller kvinde. Foto: SWNS.
Lidt alvorlig kan den britiske voldspsykopat og gangster-boss Christopher Magee også være. Men han grinede hånligt, da han her i weekenden modtog sin livstidsdom for langvarig tortur og mordforsøg mod en kvinde. Efter mishandlingen havde politifolk svært ved at afgøre, om ofret var mand eller kvinde. Foto: SWNS.

'Den farligste og mest sadistiske voldsforbryder, jeg har mødt nogensinde'.

Med en hånligt latter som svar på politianklagerens hårde karakteristik har en 31-årig gangster nu modtaget sin livstidsstraf for mordforsøg i Nottingham i England.

I det ydre viste Christopher Magee ingen anger. Ingen selvkritik. Heller ikke da dommer Stuart Rafferty satte trumf på sin foragt for den karseklippede mand, som i februar 2015 i sin hjemby Derby satte tre timer af til at tæve og torturere den anonymiserede 'Miss A' med en kniv, med strygejern, dele af en støvsuger og sko med stilethæle.

Han overhældte derefter ofret med blegemiddel, iførte sig kraftige sko og hoppede på hendes ansigt i et omfang, så politiets teknikere senere var ude af stand til umiddelbart at afgøre, om kvinden på gulvet var en mand eller en kvinde.

Pissede på kvinden
Over for sine venner pralede han efterfølgende med, at han havde knappet sine bukser op og pisset på kvindens livløse krop og rullet den ind i et tæppe som afslutning på den omfattende afstraffelse.

Stille og roligt havde han derefter taget en spids kokain og forsøgt at fjerne de mest åbenlyse tekniske spor, før han ringede 999 og lod sig anholde.

'Det, du har gjort, er en absolut skændsel og skandale. Du er en narkohandler, en gangster, en profileret skikkelse i det kriminelle miljø i Derby, som alle kan være enige om er farlig, rasede dommer Stuart Rafferty ifølge Derby Telegraph og Daily Mail i distriktsretten næsten to år senere.

Slap for syreangreb
Det gjorde heller ikke synligt indtryk på Christopher Magee. Han tilstod hele møllen og trak uden at blinke sin eks-kæreste og seks af deres fælles kumpaner med ind i politiets bevismateriale.

Det dokumenterer, at de andre involverede var besatte af Christopher Magees position som storkriminel gangster, og at banden i fællesskab og som led i en lidt diffus narkohandel ville slå 'Miss A' ihjel. Det var meningen, at alle rester af hendes mishandlede legeme skulle 'anonymiseres' ved hjælp af syre og derefter brændes til aske.

Så vidt kom det aldrig. Noget tyder på, at Magees voldsrus pludselig dampede af, og at det reddede ofrets liv. Mirakuløst nok overlevede den lemlæstede kvinde. Med dommerens ord af 'ukendte grunde'.

Lang vej til friheden
Christopher Magee slog nemlig ikke for sjov. Hans slag med strygejernet var så kraftfulde, at det hårdføre instrument knækkede.

'Miss A' og resten af den britiske befolkning kan udover livstidsdommen glæde sig over, at Christopher Magee først efter mere end 13 års strafafsoning kan søge om prøveløsladelse.

Når den tid kommer, skal han formentlig forføre en mindre hær af psykiatere og jurister, før han får held med dén manøvre.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere