Racerbil kørt af banen: Flere er såret

En racerbil kørte lørdag eftermiddag af banen under et motorløb i Sverige. Bilen endte ude blandt publikum, hvor fem er kommet til skade

Det vides endnu ikke, hvad der var årsagen til ulykken, men der er flere, der er kommet alvorligt til skade, oplyser Stockholms Politi. Video: Aftonbladet.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Fem er såret efter en racerbil kørte af banen under et racerløb på den svenske racerbane Ticksta Motorstadion. Tre af dem er alvorligt sårede.

Det skriver flere svenske medier deriblandt Aftonbladet.

- Det er en bil, der kørte af banen og endte ud i publikum, fortæller Peter Wahlström, der oberationschef hos Stockholms Rescure Center, til Aftonbladet.

Det vides endnu ikke, hvad der var årsagen til ulykken, men der er flere, der er kommet alvorligt til skade, oplyser Stockholms Politi.

- Der er to, der er let sårede, og så er der tre, der er alvorlig sårede. En af personerne er blevet hentet af en redningshelikopter, og er på vej til sygehuset. Resten bliver hentet af en almindelig ambulance, fortæller Carina Skagerlind, der er pressemedarbejder ved Stockholms Politi, til Aftonbladet.

Politiet oplyser også, at føreren af bilen er en af dem, der er let sårede.

Motorbanen ligger lidt ude fra den svenske by Rimbo, der ligger omkring 56 kilometer nord for Stockholm.

Det var et racerløb af typen 'folkerace', hvor ulykken skete. Folkerace minder om det, der blev kørt i TV 2 Zulus-program, Zulu Djævleræs, hvor folk kører rundt i gamle og nedslidte biler.

Opdateres...