Rambuktyveri går galt af den mest amerikanske årsag

Parret måtte flygte til fods, da deres flugtkøretøj svigtede

Se overvågningsvideo fra indbruddet her. Video: Chandler Police.

Det gik ikke helt efter planen, da 26-årige Alicia Gonzalez og 32-årige Miguel Gomez 3. december plyndrede våbenafdelingen i et varehus i Chandler, Arizona, skriver ABC News.

Ved 11-tiden om aftenen kørte de en stjålen pick up-truck gennem butikkens facade, men køretøjet brugte de ikke blot til at få adgang til forretningen.

På ægte amerikansk vis valgte de nemlig at køre gennem forretningen for at nå afdelingen med skydevåben, men de få minutter sparet på at køre dertil, skulle vise sig at være en dårlig prioritet.

I våbenafdelingen smadrede parret glasmontrer og sikrede sig 21 skydevåben, men de fik til gengæld et problem, da det var tid til at forlade gerningsstedet. Deres flugtkøretøj sad nemlig fast i indgangspartiet da de forsøgte at bakke ud, og parret var derfor nødt til at flygte til fods.

Se overvågningsvideoen fra det kiksede rambuktyveri over artiklen.

Ifølge politiet blev parret kort tid efter samlet op af unavngiven kvinde, og da politiet forsøgte at stoppe dem, førte det til en kort biljagt, inden de alle tre blev pågrebet.

Den unavngivne kvinde blev efterfølgende løsladt, hvorimod Gonzales og Gomez sidder varetægtsfængslet mens sagen efterforskes.

Anklageren mener, at alle tre var påvirket af methamfetamin under indbruddet og biljagten. Ifølge retsdokumenter skulle Miguel Gomez dog have fortalt politiet, at han 'var for fuld til at huske hvad der skete, og ikke kan huske noget. Han vil derfor ikke erkende nogen form for medvirken i indbruddet'.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere