Rasende over kæreste-tyveri: Slog og spyttede

Politiet efterlyser teenage-pige som mistænkes for at have overfaldet en yngre kvinde i Helsinge efter at have anklaget hende for at stjæle en andens kæreste

Politiet efterlyser nu en teenage-pige, som mistænkes for at stå bag overfald på 22-årig kvinde sent tirsdag i Helsinge. Foto: Ritzau Scanpix
Politiet efterlyser nu en teenage-pige, som mistænkes for at stå bag overfald på 22-årig kvinde sent tirsdag i Helsinge. Foto: Ritzau Scanpix

En teenage-piges temperament kom tilsyneladende alvorligt i kog, da hun tirsdag hen imod midnat råbte en 22-årige kvinde an i nærheden af tankstationen Circle K på Rundinsvej i Helsinge.

I hvert fald har den lidt ældre kvinde efterfølgende anmeldt pigen for at have spyttet hende i ansigtet. Det påståede voldsoffer blev angiveligt også ramt af slag.

Nu efterlyser Nordsjællands Politi den 17- til 18-årige teenager med langt rødt eller orange hår, der desuden beskrives som op til 1,65 meter høj og almindelig af bygning.

Strid om kæreste
På gerningstidspunkt var hun klædt i bukser og havde en tanktop på overkroppen.

Det oplyser Henriette Døssing, presserådgiver i Nordsjællands Politi.

Før overfaldet beskyldte pigen ifølge politiets oplysninger den 22-årige kvinde for at være sammen med en mand, der i forvejen skulle have en kæreste.

- Lige nu har vi ikke flere oplysninger om sagen. Men vi vil selvfølgelig meget gerne tale med pigen, siger presserådgiver Henriette Døssing.